Hulp bij HR-taken? Zo regelt u dat met CZ

De gezondheid van uw medewerkers is belangrijk. Daarom wilt u hen ondersteunen als het even niet goed gaat. Toch kan het vinden van een juiste oplossing lastig zijn. Kijk hoe CZ u ontzorgt bij HR-taken. En maak gebruik van de oplossingen die uw collectieve zorgverzekering biedt.

aan verzuimkosten per werknemer door werkstress

Bron:
NEA, 2020

van het verzuim op werk is het gevolg van te veel fysieke belasting

Bron:
NEA, 2020

van de MKB'ers maakt zich zorgen over het welzijn van het personeel

Bron:
Bedrijven Monitor Interpolis, december 2021

De CZ Zorgcoach ontzorgt

Wilt u verzuim voorkomen? Of is uw medewerker langdurig ziek? De CZ Zorgcoach helpt u graag met het vinden én regelen van de best passende interventie. Van advies bij financiering tot hulp bij het regelen van zorg of wachtlijstbemiddeling. Perfect om uw arbeidsrisico's aan te pakken.

Geef uw werk uit handen

Veel werkgevers grijpen te laat in als het gaat om ziekteverzuim en arbeidsrisico’s. De zorgcoach regelt snel de juiste zorg voor uw medewerkers. En kijkt hoe u verzuim in de toekomst kunt beperken.

Schakel de CZ Zorgcoach in
Interventie-expert Stephanie aan het werk

Stimuleer uw medewerkers

FitzMe biedt gratis trainingen voor uw personeel om fit en vitaal te blijven. Hiermee voorkomt u ziekte en verzuim binnen uw organisatie.

Ontdek FitzMe

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Deze dienst is exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren