Zó houdt u medewerkers gezond

Gezondheidsrisico’s snel en doeltreffend tackelen? U staat niet alleen. Bij CZ weten we álles over bedrijfszorg. We vertellen u er graag over. En adviseren én regelen uw interventies.

De juiste interventie op het juiste moment

Wanneer een medewerker zelf nog geen klachten heeft, is een andere interventie nodig dan wanneer een diagnose is gesteld. Maar welke interventie kiest u dan? Interventies zijn er in duizenden soorten en maten. Zo kiest u de juiste:


  1. Kijk welke gezondheidsrisico’s u wilt aanpakken

    Welke gezondheidsrisico’s ziet u het liefst vandaag al verdwijnen in uw organisatie? Vaak zegt uw onderbuikgevoel al genoeg. Liever even sparren? Bel de adviseurs zorg en bedrijfszorg van CZ: 088 555 71 00.

  2. Vind de juiste interventies

    Uit duizenden interventies kozen we voor u de aanbieders met de beste kwaliteit, service en tarieven. U vindt ze in 4 stappen met de CZ Interventiewijzer. Exclusief voor klanten van CZ. Kies de soort zorg die u zoekt en voor welk moment. Bepaal wie die zorg krijgt: een individu, groep of de hele organisatie. En kies de locatie: extern, op locatie of online. Of vraag hulp van de CZ Interventie Experts.

  3. Wij regelen het

    U hoeft niets te doen. De CZ Interventie Expert regelt de interventie voor u. En die service is kosteloos. Voor de interventie zelf betaalt u gewoon onze inkoopprijs. We verdienen er niet aan. En dat willen we ook niet.

Ook samen werken aan gezonde medewerkers?

De CZ Interventiewijzer en Interventie Expert zijn kosteloos én exclusief voor zakelijke klanten van CZ. Wilt u ook toegang tot ons uitgebreide interventienetwerk? Neem contact op.

Neem contact op met uw adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.