De beste interventie op het juiste moment

Gezondheidsrisico’s snel en doeltreffend tackelen? U staat niet alleen. Bij CZ weten we álles over bedrijfszorg. We vertellen u er graag over. En helpen u bij het vinden en regelen van de juiste zorg voor uw medewerkers.

Vind de juiste zorg voor uw medewerkers

Medewerkers die fit zijn en goed in hun vel zitten. Dat wil iedere werkgever. Helaas is de realiteit vaak anders. Stress, blessures en de combinatie met een druk privéleven eisen hun tol.

Met interventies kunt u verzuim verkorten of voorkomen. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste interventie. En regelen de interventie offertes tot het aanmelden van uw medewerkers.

De beste interventies op een presenteerblaadje

Uit duizenden interventies kozen we voor u de aanbieders met de beste kwaliteit, service en tarieven. Vind ze zélf met de interventiewijzer of vraag hulp van de interventie-experts.

CZ Interventiewijzer

Interventiewijzer: de online weg naar de juiste interventie

Met gerichte interventies verkort en voorkomt u verzuim. De CZ Interventiewijzer begeleidt u naar de best passende interventie. Zo vindt u eenvoudig een interventie.

Interventie experts

Interventie-experts: hulp bij het regelen van interventies

De CZ Interventie Experts hebben een brede kennis van reguliere en werkgerelateerde zorg en zijn uw kennispartner als het gaat om het inzetten van interventies.

Vragen? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.