CZ Interventiewijzer

De snelste weg naar de juiste interventie

Het is voor veel werkgevers een hele klus om de juiste interventie te vinden. Maak daarom gebruik van onze expertise. En vind de best passende interventies in een handomdraai.

Werken aan de gezondheid van uw medewerkers

Interventies kunnen een situatie op de werkvloer verbeteren of een probleem oplossen. Bijvoorbeeld een cursus mindfulness, bedrijfsfysiotherapie of coaching. De CZ Interventiewijzer laat u direct online zien welke interventies u kunt inzetten. En wilt u hulp bij uw keuze of direct een interventie boeken? Dan zijn de CZ Interventie Experts er voor u.

Zo werkt de interventiewijzer

Kies het thema dat u wilt verkennen. Beantwoord enkele vragen. En krijg meteen een overzicht met passende Een interventiecategorie is een cluster van soortgelijke interventies. Voorbeelden zijn: bedrijfsfysiotherapie, mindfulness, psychische coaching en slaap.

Vrouw voert een videogesprek thuis achter haar laptop

Mentale kracht in coronatijd

Veel mensen voelen zich soms onzeker of angstig door corona. Ondersteun uw leidinggevenden en medewerkers in deze moeilijke tijd. Ontdek welke interventies u ze kunt bieden.

Man doet oefeningen in de tuin

Leefstijl

Ontdek interventies die zich richten op de leefstijl van één of meerdere medewerkers. Bijvoorbeeld stoppen met roken, slaap, vitaliteit en mindfulness.

Man fietst in het bos op mountainbike met helm

Fysiek

Vind interventies die fysieke belasting effectief aanpakken. Voor branches met een hoge fysieke belasting en voor branches met beeldschermwerk zijn er passende interventies.

Man kijkt vastberaden

Alcohol, drugs en medicijnen

Krijg praktische tools voor het omgaan met alcohol-, drugs- en medicijngebruik. Vind snel de juiste interventies met ondersteuning voor medewerkers en leidinggevenden.

Vrouw voert gesprek op bank met andere vrouw

Re-integratie en outplacement

Re-integratie en outplacement helpen uw medewerker om weer aan het werk te gaan. Bekijk alle interventies en vind hulp voor leidinggevenden en medewerkers.

Vrouw praat met jongere vrouw op een trap

Mentaal

Met psychische interventies voelt uw medewerker zich beter. Er is (online) begeleiding en coaching voor verschillende soorten psychische problemen, van licht tot zwaar.

Of kies één van de overige thema's:

Voordelen van de CZ Interventiewijzer

  • Vind makkelijk online de juiste interventies
  • Direct toegang, inloggen is niet nodig
  • Al meer dan 200 werkgevers gingen u voor
  • Ruim 750 interventies geselecteerd op prijs en kwaliteit
  • Voor alle medewerkers, ook als ze geen klant van ons zijn

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Deze dienst is exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering.
U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven