CZ Interventiewijzer: uw mensen snel weer aan de slag

Met doelgerichte interventies kunt u verzuim bij uw medewerkers verkorten of voorkomen. Maar welke van de honderden mogelijkheden kiest u? Vind ze in 4 stappen met de CZ Interventiewijzer in Mijn CZ Zakelijk.

De beste interventies op een presenteerblaadje

Interventies kunnen een situatie op de werkvloer verbeteren of een probleem oplossen. Bijvoorbeeld een cursus mindfulness, een training stoppen met roken of werkplekonderzoek.

De interventiewijzer is een handige online tool die u snel en makkelijk overzicht geeft van de best passende interventies. Zelf interventies zoeken is reuze gemakkelijk. En ze zijn gegarandeerd goed. Want de interventies zijn stuk voor stuk beproefd om hun kwaliteit, toegankelijkheid en betrouwbaarheid.

Het gemak van de interventiewijzer

  • Snel zelf zoeken, keuze uit bijna 450 interventies
  • Al meer dan 200 werkgevers gingen u voor
  • Voor individuen, groepen of álle medewerkers
  • Geselecteerd op prijs, kwaliteit & doorlooptijd
  • Voor ál uw medewerkers (ook als ze geen CZ-verzekering hebben)

De interventiewijzer kost u niets

De interventiewijzer is inbegrepen bij uw collectieve contract. Oók voor medewerkers die niet bij CZ verzekerd zijn. U betaalt wel voor de interventie zelf. Maar omdat we de meest scherpe offertes voor u opvragen bij onze gecontracteerde interventieaanbieders, kunt u erop rekenen dat u de beste kwaliteit voor een scherpe prijs krijgt.

Zelf interventies zoeken? Zo werkt het

  1. Beantwoord 4 korte vragen of zoek op trefwoord
  2. Krijg een overzicht en prijsindicatie van de best passende interventies
  3. Kies een interventie

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Deze dienst is exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Vragen? Neem contact op met uw adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.