Onze aanpak bedrijfszorg

CZ helpt u bij het verbeteren van gezondheid en inzetbaarheid. We geven inzicht in de grootste gezondheidsrisico’s in uw organisatie, zoeken de juiste zorg daarvoor en geven u oplossingen om die zorg slim te financieren. Uw medewerkers kunnen bovendien zélf aan de slag met hun gezondheid met het handige online Vitality-portal. Ontdek bedrijfszorg van CZ.

Inzicht krijgen

Bedrijfszorg begint met inzicht in gezondheidsrisico’s. CZ helpt u hier graag bij. Allereerst door u inzicht te geven in de gezondheidsrisico’s binnen uw organisatie.

Dat doen we met handige online tools:

Bedrijfsgezondheidswijzer: zicht op werkstress

De bedrijfsgezondheidswijzer laat u zien hoe werkstress uw organisatie raakt. En geeft u direct een plan met concrete en laagdrempelige acties om werkstress voorgoed aan te pakken. Vraag hem vandaag nog aan.

Zorgconsumptierapportage: gezondheidsrisico’s in beeld

De zorgconsumptierapportage is speciaal voor organisaties vanaf 1.000 medewerkers. Het rapport laat zien welke fysieke en mentale klachten er vaak voorkomen binnen uw organisatie.

Maatwerk adviestraject van uw adviseur zorg en bedrijfszorg

In een intensief en grondig traject brengen we samen met u de gezondheidsrisico’s in uw organisatie in kaart. Het resultaat: een goed doordacht bedrijfszorgplan, waarmee u een paar jaar vooruit kunt.

Zorg inzetten

Gezondheidsrisico’s snel en doeltreffend tackelen? Vind de juiste zorg voor uw medewerkers met hulp van CZ.

Interventiewijzer: de online weg naar de juiste interventie

Met gerichte interventies verkort en voorkomt u verzuim. Vind in 4 stappen de best passende interventies voor uw mensen. Ook als ze niet bij CZ verzekerd zijn.

Interventie-experts: hulp bij het regelen van interventies

De CZ Interventie Experts hebben een brede kennis van reguliere en werkgerelateerde zorg en zijn uw kennispartner als het gaat om het inzetten van interventies.

Zorg financieren

CZ kent verschillende financieringsoplossingen waarmee u gezondheidsrisico’s kunt financieren.

Financieringsbronnen op een rij

Bespaar kosten met slimme oplossingen om inzetbaarheid te financieren. Onze financieel expert geeft inzicht in alle financieringsmogelijkheden. Er kan meer dan u denkt.

Gezond aan het werk

Met CZ werken uw medewerkers zelf aan hun gezondheid en blijven hierdoor fit en inzetbaar.

Vitality-portal: zélf werken aan een gezonde leefstijl

Uw medewerkers hebben exclusief toegang tot het online Vitality-portal. Het vertrekpunt om zelf te werken aan gezondheid. Het Vitality-portal biedt praktische tips, informatie, oefeningen en diverse unieke gezondheidsprogramma’s voor de meest voorkomende gezondheidsrisico’s: werkstress, fysieke belasting en slaapproblemen.

Neem contact op met uw adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.