Onze aanpak bedrijfszorg

CZ helpt u bij het verbeteren van gezondheid en inzetbaarheid. We geven inzicht in de grootste gezondheidsrisico’s in uw organisatie, zoeken de juiste zorg daarvoor en geven u oplossingen om die zorg slim te financieren. Uw medewerkers kunnen bovendien zélf aan de slag met hun gezondheid met het handige online FitzMe portal. Ontdek bedrijfszorg van CZ.

Inzicht krijgen

Bedrijfszorg begint met inzicht in gezondheidsrisico’s. CZ helpt u hier graag bij. Allereerst door u inzicht te geven in de gezondheidsrisico’s binnen uw organisatie.

Dat doen we met handige online tools:

Bedrijfsgezondheidswijzer

Verzuim verminderen met de CZ Bedrijfsgezondheidswijzer

De bedrijfsgezondheidswijzer laat u zien hoe werkstress en fysieke belasting uw organisatie raken. En geeft u direct een plan met praktische acties om dit voorgoed aan te pakken. Vraag hem vandaag nog aan.

CZ Zorgconsumptierapportage

Zorgconsumptierapportage: gezondheidsrisico’s in beeld

De zorgconsumptierapportage is speciaal voor organisaties vanaf 1.000 medewerkers. Het rapport laat zien welke fysieke en mentale klachten er vaak voorkomen binnen uw organisatie.

Bedrijfszorgtraject

Maatwerk adviestraject van uw adviseur zorg en bedrijfszorg

In een intensief en grondig traject brengen we samen met u de gezondheidsrisico’s in uw organisatie in kaart. Het resultaat: een goed doordacht bedrijfszorgplan, waarmee u een paar jaar vooruit kunt.

Zorg inzetten

Gezondheidsrisico’s snel en doeltreffend tackelen? Vind de juiste zorg voor uw medewerkers met hulp van CZ.

CZ Interventiewijzer

CZ Interventiewijzer: de online weg naar de juiste interventie

Met gerichte interventies verkort en voorkomt u verzuim. De CZ Interventiewijzer begeleidt u naar de best passende interventie. Zo vindt u eenvoudig een interventie.

Interventie experts

Interventie-experts: hulp bij het regelen van interventies

De CZ Interventie Experts hebben een brede kennis van reguliere en werkgerelateerde zorg en zijn uw kennispartner als het gaat om het inzetten van interventies.

Zorg financieren

CZ kent verschillende financieringsoplossingen waarmee u gezondheidsrisico’s kunt financieren.

Financieringsbronnen

Financieringsbronnen op een rij

Bespaar kosten met slimme oplossingen om inzetbaarheid te financieren. Onze financieel expert geeft inzicht in alle financieringsmogelijkheden. Er kan meer dan u denkt.

Gezond aan het werk

Met CZ werken uw medewerkers zelf aan hun gezondheid en blijven hierdoor fit en inzetbaar.

FitzMe portal

FitzMe portal: zélf werken aan een gezonde leefstijl

Uw medewerkers hebben exclusief toegang tot het online FitzMe portal. Het vertrekpunt om zelf te werken aan gezondheid. Het FitzMe portal biedt praktische tips, informatie, oefeningen en diverse unieke gezondheidsprogramma’s voor de meest voorkomende gezondheidsrisico’s: werkstress, fysieke belasting en slaapproblemen.

Vragen? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven