Kies voor een collectief contract

Meer dan 9000 werkgevers gingen u al voor

Met een collectief contract van CZ gaat u voor betere inzetbaarheid en hogere productiviteit. En profiteren uw medewerkers van alle voordelen van een collectieve zorgverzekering. Een goede keuze. Want gezonde medewerkers zijn het duurzame hart van uw organisatie.

3 vrienden lachen samen

Waarom een collectief contract bij CZ?

  • Minder verzuim en hogere productiviteit door inzicht in gezondheidsrisico’s
  • Hulp bij het vinden en inzetten van de best passende zorg
  • Verschillende oplossingen om deze zorg slim te financieren
  • Uw medewerkers profiteren van korting op de aanvullende verzekering
  • Méér dan 20 extra’s voor uw medewerkers om fit en gezond te blijven

Zo werken we samen aan gezonde medewerkers

Wij geloven dat investeren in de leefstijl van uw medewerkers loont. En onderzoek heeft dat ook bewezen. Daarom bieden we uw medewerkers extra vergoedingen en voordelen om fit en gezond te blijven.

Chauffeurs bij Van Rooijen Logistiek staan voor de vrachtwagen

Zo denken anderen over CZ

Benieuwd hoe andere werkgevers met een collectief contract bij CZ zich inzetten voor de gezondheid en inzetbaarheid van hun medewerkers? Verschillende organisaties vertellen u graag meer. Laat u inspireren, en ontdek wat CZ ook voor ú kan betekenen.

Naar alle klantverhalen

Nog geen collectief contract?

Gezonde en fitte medewerkers functioneren beter, zijn productiever en verzuimen minder. CZ helpt u graag met persoonlijke diensten en begeleiding.

Sluit een collectief contract af
  • Méér dan 20 extra’s voor uw medewerkers
  • Minder verzuim en hogere productiviteit door inzicht in gezondheidsrisico’s
  • Hulp bij het vinden en inzetten van de best passende zorg

Veelgestelde vragen over het collectief contract

Gezonde medewerkers zijn het duurzame hart van uw organisatie. Met een collectief contract bij CZ krijgt u meer inzicht in de gezondheidsrisico’s van uw medewerkers. En ontvangt u hulp bij het vinden en inzetten van de best passende zorg. Want zo gaat u voor betere inzetbaarheid, minder verzuim en hogere productiviteit. Ook biedt CZ u verschillende oplossingen om deze zorg van uw medewerkers slim te financieren. Dat is fijn voor uw organisatie, maar zeker ook voor uw medewerkers. Zij ervaren passende zorg én aantrekkelijke collectieve voordelen.

U kunt zelf online een offerte aanvragen, maar ook contact opnemen met onze adviseurs zorg en bedrijfszorg. Wat u het liefste heeft. Het afsluiten van een collectiviteit is uiteraard kosteloos.

Van korting op een aanvullende verzekering die past bij hun gezondheid tot jaarlijks een HealthCheck én 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen. Met een collectieve zorgverzekering bij CZ profiteren uw medewerkers van meer voordelen en vergoedingen om fit en gezond te blijven. Bovenop alle extra’s die zij sowieso krijgen als CZ-klant.

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.