Collectief contract bij CZ

Méér dan alleen korting

'Leuk voor mijn medewerkers', denken veel werkgevers als we het hebben over een collectieve zorgverzekering. Maar een collectief contract van CZ biedt zoveel meer dan dat. Ook voor ú. We vertellen u er graag meer over.

Vraag een offerte aan

Daarom een collectief contract

Samen met werkgevers werken we al jaren aan de gezondheid van hun medewerkers. We geven u inzicht in de grootste gezondheidsrisico’s in uw organisatie, zoeken daarvoor de juiste zorg en bieden u oplossingen om die zorg slim te financieren. Hierin zit de waarde van onze collectiviteiten. En daarin blinken we uit, vinden onze klanten. Wilt u minder verzuim en een hogere productiviteit? Gun uzelf dan een collectiviteit met échte zorginhoudelijke afspraken waar u en uw medewerkers dagelijks baat bij hebben.

Ontdek de waarde van collectief

Ook BDO profiteert van collectief contract

Door hoge werkdruk ontstond bij BDO veel uitstroom en was er behoefte aan een betere werk-privébalans. BDO koos daarom voor een bedrijfszorgtraject van CZ. Head of Human Resources Lilliane Willems vertelt hoe de coronatijd haar inspireerde om een goed gezondheidsbeleid vorm te geven. CZ ondersteunde haar met onderzoek en adviezen over duurzame inzetbaarheid.

Lees het verhaal van BDO Ontdek ervaringen van andere werkgevers
Twee lachende collega's die samen sporten

Voordelen van een collectief contract

  • Inzicht in gezondheidsrisico’s
  • Gezondere en productievere medewerkers
  • Hulp bij het verminderen en voorkomen van verzuim
  • Toegang tot uitgebreid interventienetwerk
  • Financieringsoplossingen voor interventies

Zo houden we uw medewerkers gezond

Wij geloven dat investeren in leefstijl van medewerkers loont. En onderzoek heeft dat ook bewezen. Daarom bieden we uw medewerkers diensten waarmee ze zelf kunnen werken aan hun gezondheid, zoals extra vergoedingen en het CZ Gezond aan het werkpakket met FitzMe portal. Dat maakt collectief verzekeren bij CZ écht anders.

FitzMe portal, zélf werken aan leefstijl

Verder mogen uw medewerkers gratis gebruikmaken van het FitzMe portal. Een online platform boordevol praktische informatie, oefeningen en diverse unieke online trainingen.

Maak kennis met het FitzMe portal

Extra vergoedingen

De extra vergoedingen in de collectieve aanvullende verzekeringen zijn heel uitgebreid. En compleet gericht op gezond aan het werk blijven. Met de intake voor arbeidsfysiotherapie, bijvoorbeeld, speciaal voor mensen met fysieke klachten of een verkeerde werkhouding. Voor medewerkers die last hebben van werkstress is er een online mindfulness programma. Die biedt ze 8 weken lang handvatten waarmee ze weer sterker in hun schoenen komen te staan.

Ontdek de extra vergoedingen

Investeren in leefstijl loont Onderzoek laat zien dat investeren in leefstijlprogramma’s voor medewerkers erg goed rendeert. Ontdek meer over leefstijl
Voorkeurspartner voor HR-profs HR-profs kiezen in het Partner of Choice-onderzoek van PW voor CZ als het gaat om gezondheid & vitaliteit. Bekijk het onderzoek
Innovatie op 1 We zijn altijd op zoek naar slimme e-health oplossingen voor uw medewerkers, zoals het FitzMe portal. Meer over FitzMe

Veelgestelde vragen over het collectief contract

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering.
U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven