Collectief contract bij CZ

Méér dan alleen korting

‘Leuk voor mijn medewerkers’, denken veel werkgevers als we het hebben over een collectieve zorgverzekering. Maar een collectief contract van CZ biedt zoveel meer dan dat. Ook voor ú.

Daarom een collectief contract

Kiest u voor een collectief contract van CZ, dan helpen wij u bij het gezond houden van uw personeel. Dat is onze spijkerharde belofte. Voor u betekent dit, minder verzuim en een hogere productiviteit. Dat wil toch elke werkgever?

Voordelen van een collectief contract

  • Inzicht in gezondheidsrisico’s
  • Gezondere en productievere medewerkers
  • Hulp bij het verminderen en voorkomen van verzuim
  • Toegang tot uitgebreid interventienetwerk
  • Financieringsoplossingen voor interventies

Zo houden we uw medewerkers gezond aan het werk

Uw medewerkers krijgen het gratis CZ Gezond aan het werkpakket en extra vergoedingen. Daarmee kunnen ze zelf werken aan hun gezondheid. Dat maakt collectief verzekeren bij CZ écht anders. En de korting op de premie? Die krijgen ze natuurlijk ook.

Ook maatwerk mogelijk

Elke organisatie is anders, zo ook de zorgbehoefte. Soms maken we daarom maatwerkafspraken over de vergoedingen. Hebt u al een collectief contract? Kijk op Mijn CZ Zakelijk of uw persoonlijke bedrijfspagina van CZ welke vergoedingen uw medewerkers krijgen.

Videobellen met een adviseur, nét zo persoonlijk

Videobellen met een adviseur zorg en bedrijfszorg

Een afspraak maken met een adviseur? Geen probleem. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit. Plan vandaag nog een videoafspraak.

Zo werkt een videoafspraak

Vragen? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven