Collectief contract bij CZ

Méér dan alleen korting

'Leuk voor mijn medewerkers', denken veel werkgevers als we het hebben over een collectieve zorgverzekering. Maar een collectief contract van CZ biedt zoveel meer dan dat. Ook voor ú. We vertellen u er graag meer over.

Daarom een collectief contract

Kiest u voor een collectief contract van CZ, dan helpen wij u bij het gezond houden van uw medewerkers. We geven u inzicht in de grootste gezondheidsrisico’s in uw organisatie, zoeken daarvoor de juiste zorg en bieden u oplossingen om die zorg slim te financieren. Voor u betekent dit, minder verzuim en een hogere productiviteit. Dat wil toch elke werkgever?

Voordelen van een collectief contract

  • Inzicht in gezondheidsrisico’s
  • Gezondere en productievere medewerkers
  • Hulp bij het verminderen en voorkomen van verzuim
  • Toegang tot uitgebreid interventienetwerk
  • Financieringsoplossingen voor interventies

Zo houden we uw medewerkers gezond

Wij geloven dat investeren in leefstijl van medewerkers loont. En wetenschappelijk onderzoek heeft dat ook bewezen. Daarom bieden we uw medewerkers diensten waarmee ze zelf kunnen werken aan hun gezondheid, zoals extra vergoedingen en het CZ Gezond aan het werkpakket met FitzMe portal. Dat maakt collectief verzekeren bij CZ écht anders.

FitzMe portal, zélf werken aan leefstijl

Verder mogen uw medewerkers gratis gebruikmaken van het FitzMe portal. Een online platform boordevol praktische informatie, oefeningen en diverse unieke online trainingen.

Maak kennis met het FitzMe portal

Extra vergoedingen

De extra vergoedingen in de collectieve aanvullende verzekeringen zijn heel uitgebreid. En compleet gericht op gezond aan het werk blijven. Met de intake voor arbeidsfysiotherapie, bijvoorbeeld, speciaal voor mensen met fysieke klachten of een verkeerde werkhouding. Voor medewerkers die last hebben van werkstress is er een online mindfulness programma. Die biedt ze 8 weken lang handvatten waarmee ze weer sterker in hun schoenen komen te staan.

Ontdek de extra vergoedingen

Investeren in leefstijl loont Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat investeren in leefstijlprogramma’s voor medewerkers erg goed rendeert. Ontdek meer over leefstijl
Voorkeurspartner voor HR-profs HR-profs kiezen in het Partner of Choice-onderzoek van PW voor CZ als het gaat om gezondheid & vitaliteit. Bekijk het onderzoek
Innovatie op 1 We zijn altijd op zoek naar slimme e-health oplossingen voor uw medewerkers, zoals het FitzMe portal. Meer over FitzMe

Veelgestelde vragen over het collectief contract

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering.
U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven