Gezondheid en inzetbaarheid financieren

U wilt uw werknemers gezond en inzetbaar houden en hebt een goede aanpak bedacht. Maar hoe gaat u dit betalen? Bespaar kosten door slim te kijken naar manieren om inzetbaarheid te financieren. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Dit zien wij in de markt

 

Dit zien wij in de markt

Vind de financieringsmogelijkheden voor uw bedrijf

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden. Zo kunt u besparen:

 • Kosten vergoeden uit de zorgverzekering van uw medewerker
  De zorgverzekering van uw medewerker biedt soms ook een vergoeding voor arbeidsgerelateerde zorg. Vraag uw medewerker of u hier gebruik van mag maken.
 • Interventieverzekering dekt arbeidsgerelateerde zorg
  Lukt het niet arbeidsgerelateerde kosten te vergoeden uit de zorgverzekering van uw medewerker? Dan biedt een interventieverzekering uitkomst. Zo komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.
 • Budget voor inzetbaarheid
  Reserveer budget voor inzetbaarheid. CZ kan bijdragen aan een inzetbaarheidsbudget. Wij vertellen u er graag meer over.
 • Andere financieringsbronnen benutten
  Er zijn nog andere financieringsbronnen, zoals subsidies, het UWV en verzekeringen. Vraag de financieel expert van CZ naar de mogelijkheden.
  Neem vrijblijvend contact op

"Veel bedrijven doen zichzelf te kort"

Esther van der Laar

"Bedrijven die een collectieve zorgverzekering nog altijd als secundaire arbeidsvoorwaarde zien doen zichzelf tekort. Een zorgverzekering is een waardevol instrument om kosten te beperken en mensen inzetbaar te houden, zonder dat het de organisatie een euro kost."

Esther van de Laar, senior accountmanager bij CZ

Financieringsbronnen op een rij

Welke financieringsbronnen zijn er? Onze financieel expert geeft inzicht in alle financieringsmogelijkheden, praktische adviezen en handige tips voor preventieve en curatieve interventies.

Neem contact op met uw adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.