Zorg financieren

Met de juiste zorg houdt u uw medewerkers gezond en inzetbaar. Budget hiervoor vrijmaken blijkt echter vaak nog een struikelblok. Het is dan goed om te weten dat er tal van financieringsbronnen zijn die u kunt benutten. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Geld besparen met slimme oplossingen

Elk zorgtraject kost geld. Of het nu gaat om individuele coaching of een werkstresstraining voor een groep medewerkers. Bespaar kosten met slimme manieren om inzetbaarheid te financieren. Wij vertellen u er graag meer over.

Ando Simonse, Productmanager

Als financieel expert zoek ik altijd naar oplossingen. Zelfs een speld in de hooiberg weet ik te vinden. Ik houd me bezig met het ontwikkelen, positioneren, implementeren en verbeteren van verzekerings- en/of bedrijfszorgproducten en diensten van CZ.

Whitepaper: alle financieringsbronnen op een rij

Ando heeft alle financieringsbronnen voor u op een rij gezet. Zo krijgt u inzicht in alle financieringsmogelijkheden, praktische adviezen en handige tips voor preventieve en curatieve interventies.

Vragen? Neem contact op met uw adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.