Vind de juiste zorg voor werkstress

Herstel na werkstress is een lang proces. Werkstress voorkomen is dus beter dan genezen. Maar hoe doe je dat? CZ onderzocht welke zorg bij werkstress echt werkt en selecteerde de 250 beste mogelijkheden. Kijk hoe u snel de juiste zorg vindt en hoe we u hierbij helpen.

Goede zorg voor u én uw medewerkers

Verzuim verminderen zonder dat het u veel moeite kost. En medewerkers die zó gezond zijn dat ze zich minder vaak ziek melden. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dit is wel waar we met u naar willen streven. Deze diensten helpen u én uw medewerkers.

Voor u: de CZ Zorgcoach

Het is een lastige spagaat: goed voor uw personeel willen zorgen, maar weinig tijd hebben om stil te staan bij verzuim en arbeidsrisico’s. Laat dit daarom aan de CZ Zorgcoach over. Zij regelt niet alleen de juiste zorg, maar kijkt ook hoe u verzuim in de toekomst kunt beperken.

Kijk wat de zorgcoach voor u doet

Voor uw medewerkers: het FitzMe portal

Bied uw medewerkers een unieke kans om zelf online aan de slag te gaan met hun gezondheid. Of ze nu willen stoppen met roken, willen afvallen of een betere balans zoeken tussen werk en privé. De online trainingen, tests en coaches van het FitzMe portal helpen ze op weg.

Ontdek het FitzMe portal