Webinar ‘Werkstress 3.0: de oplossingen’ terugkijken

Door corona komt stress nóg meer voor. Bijna 1 op de 5 medewerkers heeft burn-outklachten. Weten hoe u stress aanpakt? Kijk dan het webinar terug. In nog geen uur bent u helemaal op de hoogte van de beste oplossingen om werkstress aan te pakken.

Bekijk webinar

Wat kunt u verwachten?

Laat u inspireren door adviseur zorg en bedrijfszorg Wouter Schouten en zijn tafelgasten:

  • Folkert Hersman
    HR-adviseur bij De Nederlandsche Bank, vertelt hoe zij rekening houden met de verschillende ‘type’ medewerkers bij het werken aan gezondheid en inzetbaarheid.
  • Stephanie Swarts
    Interventie-expert bij CZ, vertelt hoe zij u kan helpen bij het vinden en inzetten van de best passende oplossingen voor werkstress.
  • Annemie Webers
    Directeur van zorgaanbieder Career & Live, legt uit wat zij het afgelopen jaar heeft zien gebeuren op gebied van werkstress en hoe zij hun workshops en coaching hierop hebben aangepast.

Ook interessant

Interventie-expert Marijke aan het werk

Videobellen met een interventie-expert

Onze interventie-experts weten perfect wat de meest geschikte interventies bij stress zijn. En regelen de interventie voor u als u dat wilt. U kunt al binnen 48 uur terecht voor een videogesprek.

Bedrijfsgezondheidswijzer

CZ Bedrijfsgezondheidswijzer: werkstress aanpakken

Met de bedrijfsgezondheidswijzer pakt u stress heel eenvoudig aan. Beantwoord een aantal vragen en ontvang dit handige actieplan met concrete acties voor uw organisatie binnen 1 minuut in uw mailbox.

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering.
U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven