Contact met een adviseur zorg en bedrijfszorg

Bent u intermediair of werkgever? Onze adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. Plan eenvoudig een adviesgesprek in of neem contact op via telefoon of mail.

Vragen over Mijn CZ Zakelijk?

Bekijk eerst de veelgestelde vragen

Liever advies via een videogesprek?

Soms is een videogesprek fijner. U plant uw gesprek al binnen 2 werkdagen in. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Plan een adviesgesprek
Videobellen

Veelgestelde vragen

Videobellen kan waar en wanneer u maar wilt en het is net zo persoonlijk als een ‘gewoon’ gesprek. Ook collega’s die zich ergens anders bevinden kunnen deelnemen. Wilt u elkaar een overzicht of presentatie laten zien? Dat kan eenvoudig door het scherm te delen. Videobellen werkt bovendien via een beveiligde verbinding. Uw privacy is dus gewaarborgd.

Gezonde medewerkers zijn het duurzame hart van uw organisatie. Met een collectief contract bij CZ krijgt u meer inzicht in de gezondheidsrisico’s van uw medewerkers. En ontvangt u hulp bij het vinden en inzetten van de best passende zorg. Want zo gaat u voor betere inzetbaarheid, minder verzuim en hogere productiviteit. Ook biedt CZ u verschillende oplossingen om deze zorg van uw medewerkers slim te financieren. Dat is fijn voor uw organisatie, maar zeker ook voor uw medewerkers. Zij ervaren passende zorg én aantrekkelijke collectieve voordelen.

Van korting op een aanvullende verzekering die past bij hun gezondheid tot jaarlijks een HealthCheck én 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen. Met een collectieve zorgverzekering bij CZ profiteren uw medewerkers van meer voordelen en vergoedingen om fit en gezond te blijven. Bovenop alle extra’s die zij sowieso krijgen als CZ-klant.

Contact met een CZ Interventie Expert

Zoekt u een interventie of wilt u een geplande interventie verzetten?

Neem contact op met een interventie-expert