Gezond leven met het FitzMe portal

Gezonder werken met het FitzMe portal

Minder stress, een sterker lichaam en een betere nachtrust. Met de praktische informatie en unieke gezondheidsprogramma’s op het FitzMe portal werken uw medewerkers actief aan hun gezondheid. Gratis bij de collectieve zorgverzekering van CZ.

Ontdek het FitzMe portal

Gezond leven begint met het FitzMe portal

Fysiek fit en mentaal sterk, ook thuis

Door de coronacrisis zijn we nu veel thuis. Niet iedereen vindt dat altijd even makkelijk. Deze nieuwe situatie kan bovendien stress veroorzaken. ‘Thuis werken aan vitaliteit’ is speciaal ontwikkeld om uw medewerkers in deze periode te ondersteunen. Nu ook met praktische tips om optimaal te ontspannen in de vakantieperiode die er nu misschien anders uitziet.

Tijdelijk ondersteuning voor medewerkers

Het programma is tijdelijk gratis beschikbaar voor uw medewerkers met een zorgverzekering van CZ. Met korte online tips en oefeningen van 3 tot 10 minuten die helpen om fit en in balans te blijven, zoals:

  • Tips voor thuiswerken: van werkplek tot dagritme
  • Weerstand versterken met gezonde voeding
  • Het belang van bewegen
  • Leren omgaan met angst en onzekerheden

Dit is het FitzMe portal

Het FitzMe portal is een online platform boordevol praktische informatie, oefeningen en diverse unieke gezondheidsprogramma’s. Het is deskundig samengesteld door experts van FitzCompany. Met het FitzMe portal kunnen uw medewerkers zélf aan de slag met de meest voorkomende arbeidsrisico’s, bijvoorbeeld werkstress, fysieke belasting en slaapproblemen.

Ontdek hoe het FitzMe portal werkt

Voordelen van het FitzMe portal

  • Voor álle medewerkers, ook als ze niet bij CZ verzekerd zijn
  • Gratis toegang tot praktische artikelen en tips
  • Voor een betere gezondheid en minder verzuim
  • Advies op maat van Fitz, de persoonlijke digitale assistent
  • Gratis extra online programma's voor collectief verzekerden

Extra online programma's voor uw collectief verzekerde medewerkers

Al uw medewerkers hebben toegang tot de artikelen op het FitzMe portal. Maar voor degenen met een collectieve zorgverzekering van CZ doen we graag nog iets extra’s. Zij krijgen een gratis Gezond aan het werkpakket. Daarmee hebben ze toegang tot extra online programma's op het FitzMe portal. Zo kunnen zij met bewezen e-health oplossingen aan de slag met werkstress, fysieke klachten of slaapproblemen.

Maak veilig gebruik van het FitzMe portal

Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met u als werkgever of CZ. Uw medewerkers kunnen het FitzMe portal veilig inzetten om fit te blijven.

Het FitzMe portal werkt echt preventief en zet je aan tot inzicht en verandering in je leefstijl." - Lisette Remmerswaal, secretaresse ZonMw

Bied uw medewerkers het FitzMe portal

Laat uw medewerkers vandaag nog kennismaken met het FitzMe portal. Deel de webpagina voor uw medewerkers via e-mail, intranet of in uw digitale nieuwsbrief.

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Deze dienst is exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Videobellen met een adviseur, nét zo persoonlijk

Videobellen met een adviseur zorg en bedrijfszorg

Een afspraak maken met een adviseur? Geen probleem. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit. Plan vandaag nog een videoafspraak.

Zo werkt een videoafspraak

Vragen? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven