Gezonder werken met FitzMe

Minder stress, een sterker lichaam en een betere nachtrust. Met de praktische informatie en unieke gezondheidsprogramma’s van FitzMe werken uw medewerkers actief aan hun gezondheid. Gratis bij de collectieve zorgverzekering van CZ.

FitzMe Portal

Fysiek fit en mentaal sterk met FitzMe

FitzMe is een online platform boordevol praktische informatie, oefeningen en diverse unieke gezondheidsprogramma’s. Het is deskundig samengesteld door experts van FitzCompany. Met FitzMe kunnen uw medewerkers zélf aan de slag met de meest voorkomende arbeidsrisico’s, bijvoorbeeld werkstress, fysieke belasting en slaapproblemen. Precies wat uw medewerkers nú nodig hebben.

Nieuw: Online coaching en FitzMe app

Online coaching is nieuw op FitzMe. Dat gaat heel eenvoudig en persoonlijk via een videogesprek met een coach van Teladoc. De coach gaat tijdens het gesprek in op de hulpvraag van uw medewerker en adviseert vervolgens een e-learning die daarbij past. Daarnaast is FitzMe nu ook beschikbaar als mobiele app. Zo hebben uw medewerkers altijd een digitale assistent op zak.

De voordelen van FitzMe

  • Voor alle medewerkers, ook als ze niet CZ verzekerd zijn
  • Online coaching via een videogesprek
  • Extra programma's voor collectief verzekerden zoals Slaap lekker, Veerkracht en Sterk in werk
Deel FitzMe met uw medewerkers
HR-professional leest collectief contract CZ

Maak veilig gebruik van het FitzMe portal

Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met u als werkgever of CZ. Uw medewerkers kunnen het FitzMe portal veilig inzetten om fit te blijven.

Ontdek eerst zelf hoe FitzMe werkt

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Deze dienst is exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.