Collectief voordeel voor uw medewerkers

Zorg is meer dan alleen verzekeren, vinden wij. Daarom bieden we uw medewerkers niet alleen premiekorting, maar ook een gratis CZ Gezond aan het werkpakket en extra vergoedingen. Daarmee kunnen ze zélf werken aan hun gezondheid. En dat maakt collectief verzekeren bij CZ écht anders.

Bied medewerkers collectief voordeel

Gratis CZ Gezond aan het werkpakket

Met het CZ Gezond aan het werkpakket, krijgen uw medewerkers toegang het FitzMe portal. Daar helpt digitale assistent Fitz ze om gezond aan het werk te blijven. Met handige artikelen, zelftesten en exclusieve modules. Zo verminderen ze werkstress, slapen ze beter dan ooit en worden ze fysiek sterker.

Gezond aan het werk met het FitzMe portal

Uw medewerkers kunnen via uw bedrijf een collectieve zorgverzekering bij CZ afsluiten. Daarmee krijgen ze ruimere vergoedingen en exclusief toegang tot het online FitzMe portal. Het vertrekpunt om zelf te werken aan hun leefstijl waar en wanneer ze maar willen. Zo blijven ze gezond aan het werk.

Het FitzMe portal biedt praktische tips, informatie, oefeningen en diverse unieke gezondheidsprogramma’s voor de meest voorkomende arbeidsrisico’s: werkstress, fysieke belasting en slaapproblemen.

Werkstress

Zo’n 17% van de werknemers kampt met werkstress. Met handige tools en hulpprogramma’s pakken uw medewerkers werkstress direct aan. En leren ze stress te herkennen en voorkomen.

Fysieke belasting

42% van de medewerkers heeft last van lichamelijke klachten door het werk. Het FitzMe portal biedt ze verschillende hulpprogramma’s voor een betere balans tussen fysieke belasting en rust. Zo blijven ze fysieke klachten de baas.

Slaapproblemen

1 op de 5 Nederlanders slaapt slecht. En dat geeft problemen, ook op het werk. Het FitzMe portal biedt tal van praktische oefeningen en tips om beter te slapen.

Af te stemmen op úw organisatie

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om het FitzMe portal aan te passen op úw organisatie. Bijvoorbeeld door actuele thema’s, specifieke interventies of coachingsessies voor toe te voegen. Zo hebben uw medewerkers nog meer mogelijkheden om zonder tussenkomst van een leidinggevende zelf aan de slag te gaan.

Voordelen voor uw medewerkers

  • Zelf aan de slag met een gezonde leefstijl
  • Samengesteld door deskundigen
  • Exclusief toegang tot e-learnings en e-health
  • 100% vertrouwelijk, privacy gegarandeerd

Voordelen voor werkgevers

  • Vitale medewerkers zijn 18% productiever
  • Leefstijl makkelijk bespreekbaar maken
  • Weinig moeite: medewerkers gaan zélf aan de slag
  • Het FitzMe portal wordt continu doorontwikkeld
  • Helemaal af te stemmen op úw organisatie

Zo biedt u medewerkers het FitzMe portal

Al uw medewerkers kunnen de tips en informatie op het FitzMe portal bekijken. Ook als zij geen collectieve zorgverzekering bij CZ hebben. Zijn ze wel collectief verzekerd? Dan kunnen ze na registratie ook nog kosteloos gebruik maken van alle interactieve gezondheidsprogramma’s. Deel de webpagina voor uw medewerkers via e-mail, intranet of in uw digitale nieuwsbrief.

Het FitzMe portal werkt echt preventief en zet je aan tot inzicht en verandering in je leefstijl." - Lisette Remmerswaal, secretaresse ZonMw

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Deze dienst is exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Hebt u vragen?

Hebt u vragen over het FitzMe portal of één van de programma's? Bel FitzMe Company of stuur een e-mail.