Werk thuis aan vitaliteit

Nieuw! Werk thuis aan vitaliteit

Met de tips op het FitzMe Portal kunnen uw medewerkers direct online aan de slag om fit te blijven. Waar en wanneer ze willen. Nieuw is de module ‘thuis werken aan vitaliteit’. Deze is tot 30 april gratis beschikbaar voor ál uw medewerkers.

Ontdek het FitzMe portal

Gezond leven begint met het FitzMe portal

68% van de medewerkers wil aan de slag met gezondheid

U bemoeit zich liever niet met de leefstijl van uw personeel. Maar wist u dat werknemers wat extra motivatie van hun werkgever best kunnen waarderen? Met het FitzMe portal helpt u ze daarbij.

Het FitzMe portal is een online platform boordevol praktische informatie, oefeningen en diverse unieke gezondheidsprogramma’s. Het is deskundig samengesteld door experts van FitzMe Company. Met het FitzMe portal kunnen uw medewerkers zélf aan de slag met de meest voorkomende arbeidsrisico’s, bijvoorbeeld werkstress, fysieke belasting en slaapproblemen.

Ontdek het FitzMe portal in (iets meer dan) 1 minuut

Voordelen van het FitzMe portal

  • Voor álle medewerkers, ook als ze niet bij CZ verzekerd zijn
  • Gratis toegang tot praktische artikelen en tips
  • Voor een betere gezondheid en minder verzuim
  • Advies op maat van Fitz, de persoonlijke digitale assistent
  • Gratis extra online programma's voor collectief verzekerden

Extra online programma's voor uw collectief verzekerde medewerkers

Al uw medewerkers hebben toegang tot de artikelen op het FitzMe portal. Maar voor degenen met een collectieve zorgverzekering van CZ doen we graag nog iets extra’s. Zij krijgen een gratis Gezond aan het werkpakket. Daarmee hebben ze toegang tot extra online programma's op het FitzMe portal. Zo kunnen zij met bewezen e-health oplossingen aan de slag met werkstress, fysieke klachten of slaapproblemen.

100% vertrouwelijk

Het FitzMe portal is volledig vertrouwelijk. FitzMe garandeert de privacy van uw medewerkers. Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met u als werkgever of CZ.

Het FitzMe portal werkt echt preventief en zet je aan tot inzicht en verandering in je leefstijl." - Lisette Remmerswaal, secretaresse ZonMw

Bied uw medewerkers het FitzMe portal

Laat uw medewerkers vandaag nog kennismaken met het FitzMe portal. Deel de webpagina voor uw medewerkers via e-mail, intranet of in uw digitale nieuwsbrief.

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Deze dienst is exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Vragen? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.