CZ Interventie Expert

Interventies regelen? Ruim de helft van de werkgevers vindt het maar een hoop gedoe. Welke is geschikt, hoe kom je aan budget en waar moet je op letten? We hebben een goede oplossing. Laat ons het regelen.

CZ Interventie expert

Interventie nodig?

De interventie-experts adviseren u én regelen het

Interventies helpen u verzuim te verkorten of te voorkomen. Zoals een training stoppen met roken, werkplekonderzoek of coaching. Maar het vinden van de juiste interventie kost veel tijd en moeite. En heeft u dan wel de beste te pakken?

Onze interventie-experts geven u een pasklaar advies over de meest geschikte interventies. Met hun jarenlange ervaring kennen zij de totale interventiemarkt op hun duimpje.

En ze zijn uw helpende hand bij het regelen van de interventies. Van offertes en advies over financiering tot het aanmelden van uw medewerkers.

Interventie aanvragen

Heeft u al eerder gebruik gemaakt van de dienstverlening van de CZ Interventie Expert en wilt u bijvoorbeeld direct een groepsinterventie of werkplek onderzoek inzetten?

Vul het aanvraagformulier in

"Interventies aanvragen makkelijk gemaakt"

“We zijn positief over het werken met de CZ Interventie Expert. Ons doel was om het aanvragen van interventies makkelijker te maken voor onze managers, en het proces te vereenvoudigen. Met hulp van de interventie-expert is dat zeker gelukt!” 

- Sylvia Nuis-Boon, verzuimmanager Careyn

Dit doen de interventie-experts

 • Adviseren over de best passende interventies
 • Regelen van uw interventies
 • Meedenken over de financiering
 • Helpen bij wachtlijstbemiddeling
 • Regelen van een second opinion

interventies succesvol ingezet

Ontdek:
ruim aanbod aan interventies

tevreden werkgevers

Profiteer:
extra services voor werkgevers

gemiddeld sneller aan het werk

Bewezen:
korter verzuim door wachtlijstbemiddeling

Ons advies kost u niets

De CZ Interventie Expert is inbegrepen bij uw collectieve contract. Oók voor medewerkers die niet bij CZ verzekerd zijn. U betaalt wel voor de interventie zelf. Maar omdat we de meest scherpe offertes voor u opvragen bij onze gecontracteerde interventieaanbieders, kunt u erop rekenen dat u de beste kwaliteit voor een scherpe prijs krijgt.

Zo helpt de CZ Interventie Expert uw medewerkers

 1. De interventie-expert denkt met u mee

  In een (video)gesprek brengen we samen uw behoeften in kaart en bespreken we de vervolgstappen.

 2. Wij organiseren doeltreffende zorg

  Wij zorgen voor een passende interventie. En zorgen dat u met een gecontracteerde interventieaanbieder aan de slag kunt. U hoeft hiervoor niks te doen.

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Deze dienst is exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Neem contact op met een interventie-expert

De interventie-experts helpen u graag met al uw vragen over interventies rondom leefstijl en gezondheid. U kunt ze via video, telefonisch of per e-mail bereiken.