Geef uw medewerkers mentale kracht in coronatijd

Corona maakt mensen onzeker of zelfs angstig. En dat geeft stress of slaapproblemen. Veel werkgevers vragen ons hoe ze hun medewerkers kunnen helpen. We hebben een overzicht gemaakt van interventies die meer balans en mentale kracht geven.

Zo kunnen uw medewerkers omgaan met corona

Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. De 5 thema’s die u hier ziet, zijn gericht op mentale kracht, balans en thuis werken. Precies wat uw medewerkers nú nodig hebben. Kies een thema.

Medewerker krijgt psychische ondersteuning op afstand

Psychische hulp in onzekere tijd

Wat is het risico van corona voor mij en mijn familie? Wanneer mag ik weer naar mijn werk? Heb ik straks nog wel werk? Grote kans dat deze vragen ook leven bij uw medewerkers.

Medewerker verwerkt emoties op het strand

Emoties verwerken

Hebben uw medewerkers het coronavirus van dichtbij ervaren? Of zelfs dierbaren verloren zonder een goed afscheid? Bied ze hulp om hun emoties goed te verwerken.

Medewerker zorgt voor een werk-privébalans

Ontspanning & werk-privébalans

Hoe zorg je voor voldoende rust en ontspanning na werktijd? Met deze interventies krijgen uw medewerkers een betere balans en leren ze zich te ontspannen.

Medewerker met slaapproblemen

Slaapproblemen aanpakken

Veel mensen liggen wakker van corona. En dat kan leiden tot gezondheidsproblemen en een grotere kans op ongelukken. Zo laat u medewerkers beter slapen.

Medewerker ervaart stress bij het thuiswerken

Stress verminderen

Noodgedwongen thuiswerken kan de nodige stress geven. En voor wie niet thuis kan werken is de werkdruk vaak hoger. Bied uw medewerkers daarom hulp bij stress.

Wat is een interventie?

Een interventie is een handeling of ingreep om een (werk)situatie te verbeteren of een probleem op te lossen die van invloed is op de gezondheid en inzetbaarheid van een medewerker. Er zijn veel soorten interventies, bijvoorbeeld coaching, training of workshops.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste interventie?

Wilt u meteen de juiste interventie vinden bij uw situatie? Beantwoord enkele vragen en vind meteen passende interventies.

Neem contact op met een interventie-expert

De interventie-experts helpen u graag met al uw vragen over interventies rondom leefstijl en gezondheid. U kunt ze via video, telefonisch of per e-mail bereiken.

Naar boven