Ontspanning en werk-privébalans

Hoe zorg je voor voldoende rust en ontspanning na werktijd? Met deze interventies krijgen uw medewerkers een betere balans en leren ze zich te ontspannen.

Bent u geen werkgever? Ook dan zijn we er voor u. Lees meer over de oorzaken van stress. En hoe u dit kunt verminderen.

Voor u geselecteerd

We hebben 2 interventies van Gezondeboel en de nieuwe module op het FitzMe-portal voor u geselecteerd. Met deze online trainingen krijgen uw medewerkers tips en oefeningen rondom ontspanning en werk-privébalans. We hebben scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Dit zijn de interventies die we hebben geselecteerd:

Training Meer balans

Deze online training is bedoeld voor iedereen die bewust of onbewust op zoek is naar meer balans. In de eerste sessie krijgen deelnemers uitleg over (dis)balans, stress en welzijn. Ook stellen ze doelen waaraan ze concreet gaan werken. En staan vragen centraal als: wat vind je belangrijk, hoe gaat dat nu en welke rol speelt je mindset hierin?

In de tweede sessie leren deelnemers wat ze zelf kunnen doen om de balans te herstellen. Het gaat hier over ontspanning, time-management, grenzen stellen en gezond leven. Aan het einde van het programma zien deelnemers hoe de balans ervoor staat en welke aanpassingen ze eventueel nog moeten maken.

Naam:  Meer balans
Aanbieder:  Gezondeboel
Tijd: 5 sessies in 5 weken
Kosten: € 32,23 (excl. BTW)
Vorm: Online

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Training Beter ontspannen

Deze online training leert wat ontspanning is en hoe je je kunt ontspannen. Daarnaast staan er veel ontspanningsoefeningen in het portaal waar medewerkers direct mee aan de slag kunnen. Het is geschikt wanneer medewerkers klachten hebben, maar ook zonder klachten is het goed om te kunnen ontspannen.

Het programma start met uitleg over spanning en het nut van ontspanning. Vervolgens worden er verschillende oefeningen geboden: omgaan met spannende situaties, ontspannen op werk, progressieve relaxatie (spierontspanning), bewegen en een mindfulnessoefening.

Deelnemers kunnen ervoor kiezen om één oefening te doen of om ze allemaal te doorlopen. Aan het begin van het programma wordt een doel opgesteld dat aan het eind van het programma wordt geëvalueerd. Deelnemers bepalen zelf waar en hoe lang ze de training willen doen.


Naam: Beter ontspannen
Aanbieder: Gezondeboel
Tijd: 3 sessies in 3 weken
Kosten: € 32,23 (excl. BTW)
Vorm: Online

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Meer weten? Plan een adviesgesprek

Het kan best lastig zijn om zelf de juiste interventie te kiezen. Onze interventie-experts denken daarom graag met u mee. En ze regelen de interventie ook voor u, als u dat wilt. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit.

Neem contact op
Interventie-expert Stephanie aan het werk