Gezondheid en inzetbaarheid in uw jaarplan

Veel HR-managers hebben er in het najaar weer mee te maken: het HR-jaarplan. Eén hoofdstuk mag er niet aan uw plan ontbreken: ‘gezondheid en inzetbaarheid’. Maak uw plan snel en eenvoudig compleet.

Elk HR-jaarplan verdient een hoofdstuk ‘gezondheid’

Vaak leven er op strategisch niveau goede ideeën voor het thema ‘gezondheid en inzetbaarheid’. Het probleem schuilt meer in de praktische invulling. Hoe maak je een werkbaar plan en implementeer je dat? We helpen u graag op weg.

Download de praktische handleiding

Met onze bedrijfszorgadviseurs hebben we een praktische handleiding gemaakt waarmee u het thema ‘gezondheid’ borgt in uw jaarplan. Kijk welke 5 elementen beslist niet mogen ontbreken.

Bekijk de handleiding

Samen doen?

Onze bedrijfszorgspecialisten gaan met plezier naast u zitten om het onderwerp ‘gezondheid’ in uw jaarplan handen en voeten te geven. Neem gerust contact met ons op. Ook als u geen collectieve verzekering bij ons heeft.

Bel ons op telefoonnummer 088 555 71 00
of stuur een e-mail

Blijf op de hoogte:

Ontvang elke maand het laatste nieuws over gezondheid, duurzame inzetbaarheid en onze (veelal gratis) diensten voor werkgevers.

Ja, schrijf mij in

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.