Zorg financieren

Met de juiste zorg houdt u uw medewerkers gezond en inzetbaar. Budget hiervoor vrijmaken blijkt echter vaak nog een struikelblok. Het is dan goed om te weten dat er tal van financieringsbronnen zijn die u kunt benutten. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Geld besparen met slimme oplossingen

Elk zorgtraject kost geld. Of het nu gaat om individuele coaching of een werkstresstraining voor een groep medewerkers. Bespaar kosten met slimme manieren om inzetbaarheid te financieren. Wij vertellen u er graag meer over.

Ando Simonse

Ando Simonse, Productmanager

Als financieel expert zoek ik altijd naar oplossingen. Zelfs een speld in de hooiberg weet ik te vinden. Ik houd me bezig met het ontwikkelen, positioneren, implementeren en verbeteren van verzekerings- en/of bedrijfszorgproducten en diensten van CZ.

Financieringsbronnen

Whitepaper: alle financieringsbronnen op een rij

Ando heeft alle financieringsbronnen voor u op een rij gezet. Zo krijgt u inzicht in alle financieringsmogelijkheden, praktische adviezen en handige tips voor preventieve en curatieve interventies.

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Deze dienst is exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Investeren in leefstijl loont Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat investeren in leefstijlprogramma’s voor medewerkers erg goed rendeert. Ontdek meer over leefstijl
Voorkeurspartner voor HR-profs HR-profs kiezen in het Partner of Choice-onderzoek van PW voor CZ als het gaat om gezondheid & vitaliteit. Bekijk het onderzoek
Innovatie op 1 We zijn altijd op zoek naar slimme e-health oplossingen voor uw medewerkers, zoals het FitzMe portal. Meer over FitzMe

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering.
U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven