Informeer uw medewerkers over de collectieve zorgverzekering van CZ

Op deze pagina vindt u middelen die helpen de collectieve zorgverzekering onder de aandacht van uw medewerkers te brengen. U kunt zelf kiezen welk middel u het beste vindt passen bij uw organisatie.

Help uw medewerkers bij het vergelijken

Om uw medewerkers te helpen bij het maken van een vergelijking wordt, in opdracht van VNG Verzekeringen, de vergelijkingssite www.collectiefzorgaanbod.nl gemaakt. Hier kunnen uw medewerkers een vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders van zorgverzekeringen en direct een zorgverzekering afsluiten.

Laat uw medewerkers profiteren van de collectieve zorgverzekering CZ

Via verschillende middelen brengt u zoveel mogelijk medewerkers op de hoogte van de collectieve zorgverzekering van CZ.

Intranetbericht

Poster en flyer

U kunt CZ ook onder de aandacht brengen met behulp van een poster of flyer. Mocht u hierin interesse hebben neem dan contact op via bedrijvendesk@cz.nl of bel de CZ Bedrijvendesk: 088 555 71 00.

Intranet bericht reminder

Dit bericht plaatst u het beste vanaf week 50. Zo brengt u CZ nogmaals onder de aandacht en attendeert u medewerkers erop dat ze snel moeten beslissen als ze nog willen overstappen.

Persoonlijke aanmeldpagina

Uw medewerkers kunnen ook via speciale websites voor gemeenten www.cz.nl/ipo eenvoudig:

  • een premieberekening maken;
  • direct een verzekering afsluiten;
  • online pakketadvies krijgen;
  • een offerte aanvragen;
  • alle voordelen van de collectieve zorgverzekering lezen.

Als uw medewerkers kiezen voor CZ, zeggen wij de huidige zorgverzekering automatisch op. En bij vragen of twijfel staan onze adviseurs voor uw medewerkers klaar.

Pakketoverzicht en premie-overzicht

In dit overzicht staan al onze pakketten overzichtelijk naast elkaar. Zo kan een medewerker nog eens op het gemak alle pakketten vergelijken. Samen met het premieoverzicht heeft uw medewerker alle informatie bij de hand om een keuze te kunnen maken.

Bel ons

CZ Bedrijvendesk

088 555 71 00
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur