Intranetbericht

Knip en plak eenvoudig onderstaande tekst in een bericht voor uw medewerkers.

Méér dan alleen korting met de CZ Collectieve Zorgverzekering

Collectief verzekeren is voordelig. Want u krijgt korting op de premie en ruimere vergoedingen in de collectieve aanvullende verzekeringen. Maar de collectieve zorgverzekering van CZ biedt méér voor u als medewerker.

Namelijk het gratis CZ Gezond aan het werkpakket en extra vergoedingen om gezond aan het werk te blijven. Zo blijft u fysiek fit en mentaal sterk. Op het werk en thuis.

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op cz.nl/vng

Speciaal voor u als medewerker van VNG

  • Korting op de premie: van de basisverzekering én collectieve aanvullende (tand)verzekering.
  • Gratis CZ Gezond aan het werkpakket: toegang tot het FitzMe portal waar uw digitale persoonlijke assistent u helpt om gezond aan het werk te blijven.
  • Extra vergoedingen in de collectieve aanvullende verzekeringen: om gezond aan het werk te blijven.

Stap zorgeloos over naar CZ

Ga naar cz.nl/vng en u kunt eenvoudig pakketten vergelijken, uw premie berekenen en overstappen. Wanneer u bij CZ uw zorgverzekering afsluit, zeggen zij uw huidige verzekering automatisch op, zonder medische keuring. Alleen voor de tandartsverzekering ‘Uitgebreide Tandarts Collectief’ wordt er om een tandartsverklaring gevraagd. Laat de voordelen niet liggen en maak gebruik van de collectieve zorgverzekering bij CZ!

Wilt u een onafhankelijke vergelijking maken tussen alle zorgverzekeraars en hun pakketten? Kijk dan op www.collectiefzorgaanbod.nl.

Nog vragen? We zijn er voor u