Slaap Lekker module

Slechte slapers? Bied ze het gratis FitzMe portal

Medewerkers met slaapproblemen hebben niet alleen een slecht humeur, maar verzuimen ook meer. Iedere slecht slapende medewerker kost u zo’n € 1.440 per jaar. Gelukkig is beter slapen te leren. Met 'Gezond weer op' op het FitzMe portal.

Informeer uw medewerkers Probeer het FitzMe portal zelf

Gezond werken en extra voordeel

Zo houdt ú medewerkers gezond

Veel werkgevers willen hun medewerkers wel helpen bij een gezonde leefstijl, maar weten vaak niet hoe. CZ gaat verder. Door samen met u te werken aan de gezondheid van medewerkers. Met advies over een duidelijke aanpak en met slimme oplossingen voor de financiering daarvan. We doen dat in 4 stappen:

1. Inzicht krijgen

Werkstress, mantelzorgtaken, rugklachten. Weet u wie van uw medewerkers een gezondheidsrisico loopt? Zorg voor een goede analyse om tot de juiste aanpak te komen.

2. Zorg inzetten

Minder stress, een gezondere leefstijl of oudere werknemers langer inzetbaar houden. Elke uitdaging verdient een eigen aanpak. We zoeken graag samen met u de beste opties.

3. Zorg financieren

U hebt een goede aanpak om medewerkers gezond en inzetbaar te houden. Maar hoe gaat u dit betalen? Bespaar kosten met slimme financieringsoplossingen voor duurzame inzetbaarheid. Er is meer mogelijk dan u denkt.

4. Gezond aan het werk

CZ biedt uw medewerkers die collectief aanvullend verzekerd zijn vanaf 2020 niet alleen premiekorting, maar ook het gratis CZ Gezond aan het werkpakket. Plus extra vergoedingen om gezond aan het werk te blijven.

AB Texel Group

Slaapapneu en de succesvolle aanpak van AB Texel Group

Kijk in de keuken bij andere werkgevers. En ontdek hoe zij samen met CZ werken aan gezondheid en inzetbaarheid, zoals AB Texel Group. Deze logistiek dienstverlener deed een pilot om slaapapneu bij chauffeurs aan te pakken. Een aandoening die normaal leidt tot 3 maanden rijontzegging. Maar door een versnelde behandeling konden alle chauffeurs gewoon blijven rijden.

Lees het verhaal van AB Texel Group Lees ook de verhalen van andere werkgevers

Blijf op de hoogte

Houd medewerkers gezond. Ontvang elke maand het laatste nieuws over gezondheid, duurzame inzetbaarheid en onze (veelal gratis) diensten voor werkgevers.

Ja, schrijf mij in

Intermediair?

Werkgevers helpen we bij het vergroten van de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Dat doen we graag samen met u. Weten hoe?

Lees de informatie voor intermediairs

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Informeer dan gerust naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Vragen? Neem contact op met uw adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.