Vrouw buiten aan het werk op haar laptop tijdens vakantie

Help uw medewerkers bij het voorkomen van een vakantieburn-out

Ontdek hoe u uw medewerkers kunt helpen om de werkdruk af te bouwen en daarmee het risico op een vakantieburn-out kan verkleinen.

Voorkom een vakantieburn-out

Gezond werken en extra voordeel

Collectief verzekeren bij CZ

Collectief verzekeren is voordelig. Want daarmee krijgen uw medewerkers korting, extra vergoedingen én gratis toegang tot het FitzMe portal. Maar de collectieve zorgverzekering biedt méér. We geven werkgevers inzicht in gezondheidsrisico’s en helpen bij het verminderen en voorkomen van verzuim.

Meer over de collectieve verzekering

Investeren in leefstijl loont Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat investeren in leefstijlprogramma’s voor medewerkers erg goed rendeert. Ontdek meer over leefstijl
Voorkeurspartner voor HR-profs HR-profs kiezen in het Partner of Choice-onderzoek van PW voor CZ als het gaat om gezondheid & vitaliteit. Bekijk het onderzoek
Innovatie op 1 We zijn altijd op zoek naar slimme e-health oplossingen voor uw medewerkers, zoals het FitzMe portal. Meer over FitzMe

Samen houden we uw medewerkers gezond

Veel werkgevers willen hun medewerkers wel helpen bij een gezonde leefstijl, maar weten vaak niet hoe. CZ helpt. Door samen met u te werken aan de gezondheid van medewerkers. Met advies over een duidelijke aanpak en met slimme oplossingen voor de financiering daarvan. We doen dat in 4 stappen:

Adviseren

1. Inzicht krijgen

Werkstress, mantelzorgtaken, rugklachten. Weet u wie van uw medewerkers een gezondheidsrisico loopt? Zorg voor een goede analyse om tot de juiste aanpak te komen.

Organiseren

2. Zorg inzetten

Minder stress, een gezondere leefstijl of oudere medewerkers langer inzetbaar houden. Elke uitdaging verdient een eigen aanpak. We zoeken graag samen met u de beste opties.

Financieren

3. Zorg financieren

U heeft een goede aanpak om medewerkers gezond en inzetbaar te houden. Maar hoe gaat u dit betalen? Bespaar kosten met slimme financieringsoplossingen voor duurzame inzetbaarheid. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Activeren

4. Gezond aan het werk

CZ biedt uw medewerkers die collectief aanvullend verzekerd zijn niet alleen premiekorting. Ze kunnen ook gebruik maken van het gratis CZ Gezond aan het werkpakket. Plus extra vergoedingen om gezond aan het werk te blijven.

Twee lachende collega's die samen sporten

Waarom BDO werk maakt van duurzame inzetbaarheid

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke thema’s voor BDO. Gezondheid heeft maatschappelijke relevantie, aldus de grote accountantsorganisatie. Head of Human Resources Lilliane Willems vertelt hoe de coronatijd haar inspireerde om een goed gezondheidsbeleid te formuleren en uit te rollen.

Lees het verhaal van BDO Ontdek ervaringen van andere werkgevers

Bent u intermediair?

Werkgevers helpen we bij het vergroten van de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Dat doen we graag samen met u. Weten hoe?

Ontvang het laatste nieuws over zorg en inzetbaarheid

Ontvang elke maand het laatste nieuws over gezondheid, duurzame inzetbaarheid en onze (veelal gratis) diensten voor werkgevers.

Videobellen met een adviseur, nét zo persoonlijk

Videobellen met een adviseur zorg en bedrijfszorg

Een afspraak maken met een adviseur? Geen probleem. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit. Plan vandaag nog een videoafspraak.

Zo werkt een videoafspraak

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering.
U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven