Slechthorendheid en werk

Over slechthorendheid wordt zelden gesproken op de werkvloer. Toch hoort 1 op de 10 slecht. Ook op het werk. Wat zijn de gevolgen voor werkgevers?

Slechthorendheid en werk

Verzekeringen en bedrijfszorg

MKB'er, ZZP'er of intermediair?

Bekijk ook de informatie speciaal voor ZZP, MKB of intermediair.

Zo werkt u aan een gezond bedrijf

Zorg is meer dan alleen verzekeren. Het is ook werken aan gezonde medewerkers. En het slim financieren daarvan. Vraagstukken waar u zich als HR-manager mee bezighoudt. En wij ook.

Krijg inzicht in gezondheidsrisico's

Werkstress, mantelzorgtaken, rugklachten. Weet u wie van uw medewerkers een gezondheidsrisico loopt? Zorg voor een goede analyse om tot de juiste aanpak te komen.

Werk aan de inzetbaarheid van medewerkers

Een gezondere leefstijl stimuleren, oudere werknemers langer inzetbaar houden? U kunt veel bereiken met de juiste interventies. Hoe organiseert u deze? Dit kunt u doen.

Uw gezondheidsaanpak slim financieren

U wilt investeren in de gezondheid en inzetbaarheid van uw medewerkers. Maar u vraagt zich af hoe u dit kunt financieren. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Onze aanpak voor gezonde medewerkers

Duurzame inzetbaarheid is geen project maar een doorlopende activiteit. Dat betekent continu monitoren en bijstellen. Daar helpen we HR-managers bij. Met een aanpak afgestemd op úw bedrijf.

Verminder verzuim met Bedrijfszorg van CZ

Zo vermindert u de kans op KANS en RSI

KANS staat voor klachten aan arm nek en schouders. Grote kans dat u dit verwart met RSI. En zeker weten dat op z’n minst één van uw medewerkers er last van heeft. Maar wat is nou precies het verschil tussen KANS en RSI? En nog belangrijker, hoe voorkom je verzuim?

Lees het in de column van Wouter

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief voor HR-professionals met actuele thema’s rondom gezondheid en duurzame inzetbaarheid.

Ja, schrijf mij in

Neem contact op met CZ Zakelijk

We helpen u graag met al uw vragen over het gezond en inzetbaar houden van uw medewerkers en de collectieve zorgverzekering.