Krijg inzicht in gezondheidsrisico's

Verzuim kost bedrijven elk jaar weer veel geld. Gezonde medewerkers zijn bovendien 18% productiever. Inzetbaarheid verbeteren begint met het in kaart brengen van gezondheidsrisico's. Daar helpen we u graag bij. Neem contact met ons op. En ontdek hoe we samen uw mensen gezond aan het werk houden.

Een gezond bedrijf begint met het herkennen van gezondheidsrisico’s

Uw medewerkers zijn waardevol voor u. U houdt ze dus graag fit en gezond. CZ helpt u daarbij. Door u inzicht te geven in de gezondheidsrisico’s in uw organisatie. Dat doen we met handige online tools die u zélf in kunt zetten. Maar ook met gericht onderzoek door onze adviseurs zorg en bedrijfszorg.

Gezondheidsrisico’s ontdekken makkelijk gemaakt

Bedrijfsgezondheidswijzer

Verzuim verminderen met de CZ Bedrijfsgezondheidswijzer

De bedrijfsgezondheidswijzer laat u zien hoe werkstress en fysieke belasting uw organisatie raken. En geeft u direct een plan met praktische acties om dit voorgoed aan te pakken. Vraag hem vandaag nog aan.

CZ Zorgconsumptierapportage

Gezondheidsrisico’s in beeld met de CZ Zorgconsumptierapportage

De zorgconsumptierapportage is speciaal voor organisaties vanaf 750 collectief verzekerde medewerkers. Het rapport laat zien welke fysieke en mentale klachten er vaak voorkomen binnen uw organisatie.

Bedrijfszorgtraject

Maatwerk adviestraject van uw adviseur zorg en bedrijfszorg

In een intensief en grondig traject brengen we samen met u de gezondheidsrisico’s in uw organisatie in kaart. Het resultaat: een goed doordacht bedrijfszorgplan, waarmee u een paar jaar vooruit kunt.

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering.
U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven