Krijg inzicht in gezondheidsrisico's

Verzuim kost bedrijven elk jaar weer veel geld. Gezonde medewerkers zijn bovendien 18% productiever. Inzetbaarheid verbeteren begint met het in kaart brengen van gezondheidsrisico's. Daar helpen we u graag bij. Neem contact met ons op. En ontdek hoe we samen uw mensen gezond aan het werk houden.

Een gezond bedrijf begint met het herkennen van gezondheidsrisico’s

Uw medewerkers zijn waardevol voor u. U houdt ze dus graag fit en gezond. CZ helpt u daarbij. Door u inzicht te geven in de gezondheidsrisico’s in uw organisatie. Dat doen we met handige online tools die u zélf in kunt zetten. Maar ook met gericht onderzoek door onze adviseurs zorg en bedrijfszorg.

Gezondheidsrisico’s ontdekken makkelijk gemaakt

Zicht op werkstress met de CZ Bedrijfsgezondheidswijzer

De bedrijfsgezondheidswijzer laat u zien hoe werkstress uw organisatie raakt. En geeft u direct een plan met concrete en laagdrempelige acties om werkstress voorgoed aan te pakken. Vraag hem vandaag nog aan.

Gezondheidsrisico’s in beeld met de CZ Zorgconsumptierapportage

De zorgconsumptierapportage is speciaal voor organisaties vanaf 1.000 medewerkers. Het rapport laat zien welke fysieke en mentale klachten er vaak voorkomen binnen uw organisatie.

Maatwerk adviestraject van uw adviseur zorg en bedrijfszorg

In een intensief en grondig traject brengen we samen met u de gezondheidsrisico’s in uw organisatie in kaart. Het resultaat: een goed doordacht bedrijfszorgplan, waarmee u een paar jaar vooruit kunt.

Vragen? Neem contact op met uw adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.