Krijg inzicht in gezondheidsrisico's

Verzuim kost bedrijven elk jaar weer veel geld. Gezonde medewerkers zijn bovendien 18% productiever. Inzetbaarheid verbeteren begint met het in kaart brengen van gezondheidsrisico's. Daar helpen we u graag bij. Neem contact met ons op. En ontdek hoe we samen uw mensen gezond aan het werk houden.

Neem direct contact op met onze adviseurs

Een gezond bedrijf begint met het herkennen van gezondheidsrisico’s

Uw medewerkers zijn waardevol voor u. U houdt ze dus graag fit en gezond. CZ helpt u daarbij. Door u inzicht te geven in de gezondheidsrisico’s in uw organisatie. Dat doen we met handige online tools die u zélf in kunt zetten. Maar ook met gericht onderzoek door onze adviseurs zorg en bedrijfszorg.

Investeren in preventie

Veel organisaties zoeken geschikte medewerkers op de historisch krappe arbeidsmarkt. Dat kost geld, tijd en inspanning, ook omdat de uitstroom hoog is. Het is daarom belangrijk om nu vooral te investeren in preventie. Zo behoudt u gezonde en vitale medewerkers.

Lees hoe en waarom u investeert in preventie

Meer weten

Blijf op de hoogte:

Ontvang elke maand het laatste nieuws over gezondheid, duurzame inzetbaarheid en onze (veelal gratis) diensten voor werkgevers.

Ja, schrijf mij in

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.