Krijg inzicht in gezondheidsrisico's

Gezonde en inzetbare medewerkers. Dat wil elke HR-manager. Want verzuim kost bedrijven elk jaar weer veel geld. Gezonde medewerkers zijn bovendien 18% productiever. Inzetbaarheid verbeteren begint met het in kaart brengen van gezondheidsrisico's. Start vandaag nog.

Zo krijgt u zicht op de gezondheidsrisico’s in uw bedrijf

 

 1. U ontvangt maatwerkadvies

  Al deze gegevens geven nuttige informatie. Maar wat kunt u er vervolgens mee? De adviseur zorg en bedrijfszorg maakt een maatwerkadvies voor u. U bepaalt vervolgens zelf welke gezondheidsrisico’s u aan wilt pakken.

 2. Onderzoek uw bedrijfsdocumentatie

  Uw eigen bedrijfsdocumentatie geeft vaak al een goed beeld van mogelijke gezondheidsrisico’s. Bijvoorbeeld uw verzuimrapportage, een medewerkersonderzoek of beleidsplannen.

 3. Adviseur zorg en bedrijfszorg maakt vrijblijvende analyse

  Hebt u een collectief zorgcontract bij CZ? Ga dan nog een niveau dieper. De adviseur zorg en bedrijfszorg van CZ maakt een bedrijfsanalyse. Door bijvoorbeeld de zorgconsumptie en gezondheid van uw medewerkers in kaart te brengen.

 4. Aan de slag

  En dan is de stap gekomen om daadwerkelijk aan de slag te gaan met de adviezen. Ook daar ondersteunen we u bij. Weten hoe? Bekijk onze aanpak.

Neem contact op met uw adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.