De blijvende waarde van collectiviteiten

Samen met werkgevers werken we al jaren aan de gezondheid van hun medewerkers. Hierin zit de waarde van onze collectiviteiten. Daar geloven wij in. En daar blijven we ons ook de komende jaren voor inzetten.

Onze klanten vertellen ons dat we uitblinken in échte zorginhoudelijke afspraken waar werkgevers en werknemers dagelijks baat bij hebben. Dat laten we niet zomaar verloren gaan nu de korting op de basisverzekering vervalt. Nee, we gaan dit juist versterken. Met nieuwe ontwikkelingen om de gezondheid van grote groepen medewerkers positief te beïnvloeden. En daarmee de zorgkosten voor heel Nederland te verlagen. Dat is zorg die verder gaat.

Daarom kiest u voor een collectief contract van CZ

Hardlopende man

Investeren in leefstijl loont

Investeren in gezonde medewerkers heeft ook een gunstig effect op uw bedrijfsresultaat. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek in opdracht van CZ.

Man vertelt over CZ Bedrijfszorg

Bedrijfszorg die verder gaat

Wij helpen u bij het gezond houden van uw medewerkers. Van inzicht tot aanpak. Daarin gaan we echt een stap verder met handige online tools, maar ook persoonlijk advies.

Kind zit op de rug van vader

Voordelen van de collectiviteit

Hulp bij het verminderen van verzuim, gezonde medewerkers en toegang tot de beste zorg en interventies voor uw medewerkers. Dat is collectief verzekeren bij CZ.

Twee lachende collega's die samen sporten

Waarom BDO werk maakt van duurzame inzetbaarheid

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke thema’s voor BDO. Gezondheid heeft maatschappelijke relevantie, aldus de grote accountantsorganisatie. Head of Human Resources Lilliane Willems vertelt hoe de coronatijd haar inspireerde om een goed gezondheidsbeleid te formuleren en uit te rollen.

Lees het verhaal van BDO Ontdek ervaringen van andere werkgevers

Zorg die verder gaat, ook voor uw medewerkers

Iedereen die bij CZ verzekerd is, mag rekenen op optimale service. We maken alles rond onze zorgverzekeringen zo eenvoudig en makkelijk mogelijk. En werken iedere dag aan het beschikbaar maken en houden van goede zorg voor iedereen die het nodig heeft.

Maar voor collectief verzekerden zetten we graag nog een stap extra. Samen met werkgevers kijken we bijvoorbeeld hoe we onze producten en diensten kunnen afstemmen op het werk dat hun medewerkers doen. Zo hebben we in overleg met transportbedrijven een speciaal traject gemaakt voor de behandeling van slaapapneu. De behandeling duurde daardoor maar 6 weken in plaats van 6 maanden.

Daarnaast krijgen collectief verzekerden voorrang bij het gebruik van nieuwe zorgproducten, zoals het FitzMe portal waarmee medewerkers online of via de handige app zelf kunnen werken aan hun gezondheid. Waar en wanneer ze willen.

Kijk wat we nog meer doen voor betere zorg

Geef uw mening

Vindt u de informatie op deze pagina nuttig? Ja / Nee

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering.
U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven