Man kijkt naar scherm van laptop

Deel uw ervaringen

Prettige ervaring met een zorgverlener gehad? Of juist verbeterpunten die u wil delen? Met uw mening helpt u anderen én uw zorgverlener verder.
Deel uw ervaringen

ZorgkaartNederland helpt

ZorgkaartNederland is dé plek om uw ervaring over uw zorgverleners te delen. Het is de grootste ervaringenwebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. ZorgkaartNederland een initiatief is van Patiëntenfederatie Nederland. Samen met ZorgkaartNederland geven we verzekerden meer inzicht in de zorg.

We vinden het belangrijk dat iedereen die zorg nodig heeft een passende zorgverlener kan vinden. Uw mening is daarom enorm waardevol. Heeft u een arts, ziekenhuis of een andere zorgverlener bezocht? Deel uw ervaring op ZorgkaartNederland. En help daarbij anderen met het kiezen van de juiste zorgverlener. Samen maken wij de zorg transparanter.

Iedereen vindt verschillende dingen belangrijk

Voor de een is aandacht of een luisterend oor belangrijk, voor de ander de accommodatie of de behandeling. Daarom worden zorgverleners via ZorgkaartNederland beoordeeld op verschillende punten. Welk punt weegt het zwaarst voor u? 

Naar boven