Doe een HealthCheck in 2024

Hoe staat het ervoor met uw gezondheid? Ontdek het met de HealthCheck. En krijg praktische tips om zelf aan de slag te gaan met uw leefstijl.

Man en vrouw doen sportoefeningen in het park

Test uw gezondheid met de HealthCheck

Eén op de drie Nederlanders zit in een voorstadium van diabetes of hart- en vaatziekten, maar weet dat niet. Met de HealthCheck ontdekt u hoe uw gezondheid en leefstijl ervoor staan. En krijgt u meteen tips en hulp om die te verbeteren.

Vergoeding HealthCheck

Bent u collectief verzekerd bij CZ? Of heeft u een aanvullende verzekering Jongeren, 50+ of Gezinnen? Dan krijgt u jaarlijks de HealthCheck volledig vergoed. U hoeft de rekening niet zelf voor te schieten. Perfect om te kijken hoe uw gezondheid ervoor staat.

Thuis testen, veilig en betrouwbaar

Uniek aan de HealthCheck van FitzMe is dat u deze gewoon veilig thuis kunt doen. De check is er in 2 varianten: de eenvoudige variant waarbij u alleen een online vragenlijst invult. En de uitgebreidere variant met online vragenlijst en testkit. Daarmee meet u thuis enkele waarden, zoals uw glucose en cholesterol.

Zo werkt de HealthCheck

 1. Meld u aan op het FitzMe Portal en log in

  Registreren kost u slechts 2 minuten. Daarna kunt u direct inloggen.

 2. Vraag de HealthCheck aan

  U komt nu in uw persoonlijke omgeving. Kies voor de HealthCheck en lees de uitleg voor uw aanvraag.

 3. Vul de online vragenlijst in

  Deze leefstijlvragenlijst geeft inzicht in uw gezondheid, leefstijl en gezondheidsrisico’s.

 4. Doe verschillende tests met de uitgebreide HealthCheck

  Doe met de testkit een bloedtest en meet u uw BMI, buikomvang, cholesterol, glucose en bloeddruk. De bloeddrukmeter zit niet in uw kit. Heeft u er geen? Kijk dan even bij de apotheek of drogist. Lukt het niet om uw waarde te (laten) meten? Laat de waarde dan leeg. Dit is niet erg voor uw testuitslag.

 5. Ontdek uw testresultaten

  Binnen 3 weken krijgt u de resultaten van de tests. Vul deze in bij uw persoonlijke profiel en krijg een advies op maat.

Over FitzMe

FitzMe is een online portaal gericht op gezondheid en welzijn. Het is een samenwerking tussen De Gezonde Zaak en Medicinfo. Bedrijven met meer dan 20 jaar ervaring in gezondheidsoplossingen. Naast de HealthCheck staat het portaal boordevol tips, oefeningen en inspiratie voor een betere leefstijl. Dus doe er uw voordeel mee.

Collectief verzekerd?

Met een collectieve zorgverzekering van CZ krijgt u nóg meer extra’s die u helpen om gezond aan het werk te blijven. Benieuwd welke?

Bekijk alle collectieve voordelen
Man rekt zijn arm