Doe jaarlijks een HealthCheck

Hoe staat het ervoor met uw gezondheid? Ontdek het met de HealthCheck. En krijg praktische tips om zelf aan de slag te gaan met uw leefstijl. Speciaal bij uw collectieve zorgverzekering.

Man en vrouw aan het sporten

Test uw gezondheid met de HealthCheck

Eén op de drie Nederlanders zit in een voorstadium van diabetes of hart- en vaatziekten, maar weet dat niet. Met de HealthCheck ontdekt u hoe uw gezondheid en leefstijl ervoor staan. En krijgt u meteen tips en hulp om die te verbeteren.

Exclusief bij uw collectieve zorgverzekering

Heeft u in 2023 een collectieve zorgverzekering bij CZ? Dan krijgt u jaarlijks de HealthCheck volledig vergoed. U hoeft geen rekening voor te schieten. Perfect om te kijken hoe uw gezondheid ervoor staat.

Thuis testen, veilig en betrouwbaar

Uniek aan de HealthCheck van FitzMe is dat u deze gewoon veilig thuis kunt doen. De check is er in 2 varianten: de eenvoudige variant waarbij u alleen een online vragenlijst invult. En de uitgebreidere variant met online vragenlijst en testkit. Daarmee meet u thuis enkele waarden, zoals uw glucose en cholesterol.

Zo werkt de HealthCheck

 1. Meld u aan op het FitzMe Portal en log in

  Registreren kost u slechts 2 minuten. Daarna kunt u direct inloggen.

 2. Vraag de HealthCheck aan

  U komt nu in uw persoonlijke omgeving. Kies hier voor de HealthCheck. Lees de uitleg en vraag de HealthCheck aan.

 3. Vul de online vragenlijst in

  Deze leefstijlvragenlijst geeft inzicht in uw gezondheid, leefstijl en gezondheidsrisico’s.

 4. Doe met de uitgebreide HealthCheck verschillende tests

  Met de testkit doet u thuis een bloedtest en meet u uw BMI, buikomvang, cholesterol, glucose en bloeddruk. Er zit geen bloeddrukmeter in de kit. Heeft u er geen? Leen deze dan van familie of vrienden of kijk bij de apotheek of drogist. Lukt het niet om uw bloeddruk te (laten) meten? Laat deze waarde dan leeg. U kunt gewoon verder met de test.

 5. Ontdek uw testresultaten

  Binnen 3 weken krijgt u de resultaten van de tests. Vul deze in bij uw persoonlijke profiel en krijg een advies op maat.

Over FitzMe

FitzMe is een online portaal gericht op gezondheid en welzijn. Het is een samenwerking tussen De Gezonde Zaak en Medicinfo. Bedrijven met meer dan 20 jaar ervaring in gezondheidsoplossingen. Naast de HealthCheck staat het portaal boordevol tips, oefeningen en inspiratie voor een betere leefstijl. Dus doe er uw voordeel mee.

Ontdek alle collectieve extra's

Met een collectieve zorgverzekering van CZ krijgt u nóg meer extra’s die u helpen om gezond aan het werk te blijven. Benieuwd welke?

Bekijk alle collectieve voordelen
Iemand die spieren rekt en strekt

Vragen? Neem contact met ons op

 
Naar boven