Hardlopende man sporthorloge

Ontdek de HealthCheck

Voelt u zich gezond? Bént u gezond? Test het zelf met de HealthCheck op het FitzMe portal. Gewoon thuis. U vraagt hem aan na het beantwoorden van een paar vragen.

Vraag de HealthCheck aan Nog geen FitzMe account? Registreer in 2 minuten

Test uw gezondheid met de HealthCheck

Eén op de drie Nederlanders zit in een voorstadium van diabetes of hart- en vaatziekten, maar weet dat niet. Met de HealthCheck ontdekt u hoe uw gezondheid en leefstijl ervoor staan. En krijgt u meteen tips en hulp om die te verbeteren.

Vergoed vanuit uw aanvullende collectieve verzekering

U kunt de HealthCheck vergoed krijgen uit uw preventie-tegoed van deze Basis Collectief, Basis Collectief+ en BasisExtra Collectief
Comfort en ComfortExtra
Plus Collectief en PlusExtra Collectief
Top Collectief en TopExtra Collectief
. Voor de aanvullende verzekeringen Jongeren, Gezinnen en 50+ is een vergoeding mogelijk wanneer u de HealthCheck kiest als online gezondheidsprogramma.

U hoeft geen rekening voor te schieten.

Thuis testen, veilig en betrouwbaar

Uniek aan de HealthCheck van FitzMe is dat u deze gewoon veilig thuis kunt doen. De check is er in 2 varianten: de eenvoudige variant waarbij u alleen een online vragenlijst invult. En de uitgebreidere variant met online vragenlijst en testkit. Daarmee meet u thuis enkele waarden, zoals uw glucose en cholesterol.

Zo werkt de HealthCheck

 1. Registreer op het FitzMe Portal en log in

  Registreren kost u slechts 2 minuten. Daarna kunt u direct inloggen.

 2. Vraag de HealthCheck aan

  U komt nu in uw persoonlijke omgeving. Dit duurt even. Wacht tot u de blauwe actiebalk rechts ziet en klik op FitzMe HealthCheck. Lees de uitleg en vraag de check aan. FitzMe kijkt eerst of u de juiste aanvullende verzekering hebt.

 3. Vul de My Vitality Check in

  Daarna kunt u meteen verder met de My Vitality Check. Deze vragenlijst geeft inzicht in uw gezondheid, leefstijl en gezondheidsrisico’s.

 4. Doe thuis enkele tests met de testkit (alleen als u kiest voor de uitgebreide versie)

  Met de testkit doet u een bloedtest en meet u uw BMI, buikomvang, cholesterol, glucose en bloeddruk. Een bloeddrukmeter zit niet in de kit. Hebt u er geen? Leen er dan één van familie of vrienden of kijk bij de apotheek of drogist. Lukt het niet om uw bloeddruk te (laten) meten, dan kunt u die waarde weg laten. U kunt gewoon verder met de test.

 5. Ontdek uw testresultaten

  Binnen 3 weken krijgt u de resultaten van de tests. Vul deze in bij uw persoonlijke profiel en krijg een advies op maat.

Dit is het FitzMe portal

Het FitzMe portal is een online portaal gericht op gezondheid en welzijn. Het is een samenwerking tussen De Gezonde Zaak en Medicinfo. Bedrijven met meer dan 20 jaar ervaring in gezondheidsoplossingen. Naast de HealthCheck staat het portaal boordevol tips, oefeningen en inspiratie voor een betere leefstijl. Dus doe er uw voordeel mee.

De voordelen van het FitzMe portal

 • Zélf werken aan een gezonde leefstijl
 • Ontwikkeld door deskundigen
 • Exclusief toegang tot online programma’s
 • Waar en wanneer u wilt
Persoon bij deur

Ontdek alle collectieve extra's

Met een collectieve zorgverzekering van CZ krijgt u nóg meer extra’s die u helpen om gezond aan het werk te blijven.

Bekijk alle collectieve voordelen

Vragen? Neem contact met ons op

Naar boven