Keuzehulp: kies de behandeling die bij ú past

Opereren of fysiotherapie? Medicijnen slikken of niet? Vaak hebt u meerdere behandelmogelijkheden. De keuzehulp zet al uw opties overzichtelijk op een rij. Zo kunt u alle voor- en nadelen vergelijken. En kiest u met uw arts de behandeling die bij ú past.

  • Gratis en 100% vertrouwelijk
  • Snel inzicht in uw behandelopties
  • Uitgebreid rapport met uw persoonlijke wensen

Hulp bij het kiezen van uw behandeling

Als u net een diagnose hebt gekregen, komt er veel op u af. En zit u vol met vragen, bijvoorbeeld over de behandeling die u moet kiezen. Met de keuzehulp vergelijkt u de mogelijke behandelingen voor een aandoening. En voor- en nadelen die daarbij horen. Vervolgens vult u in wat ú belangrijk vindt. Een snel herstel? Of het laagste risico? Na afloop krijgt u een persoonlijk rapport. Dit kunt u bespreken met uw arts. Zo kiest u samen de best passende behandeling.

Voor ernstige én minder ernstige aandoeningen

Er zijn ruim 60 keuzehulpen beschikbaar. Voor ernstige aandoeningen zoals borstkanker of darmkanker. Maar ook voor minder ernstige aandoeningen, zoals een gescheurde kruisband. U hoeft alleen te weten welke diagnose u hebt. Dan kunt u meteen de juiste keuzehulp invullen.

Zó kiest u de behandeling die bij u past

  1. Kies de keuzehulp die past bij uw diagnose

  2. Vul de keuzehulp in

  3. Download uw persoonlijke rapport

  4. Bespreek de resultaten met uw arts

CZ Zorgteam

U kunt bij het zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.

Naar boven