Somnox 2 adem- en slaaprobot, uw natuurlijke slaaphulp

Maar liefst 1 op de 5 Nederlanders heeft last van slaapproblemen. Ligt u ook nachtenlang wakker en heeft u alles al geprobeerd? Maak dan eens kennis met de adem- en slaaprobot van Somnox. Nu speciaal voor klanten van CZ met € 75 korting.

Slaaprobot met 75 euro korting

Sneller, langer en dieper slapen met de Somnox 2

Een adem- en slaaprobot. Het klinkt erg science fiction, maar is niets om wakker van te liggen. Integendeel! Deze slimme robot helpt u juist om sneller in slaap te vallen en langer en dieper te slapen. Vooral bij stress en piekeren. De robot meet uw ademhaling, ademt met u mee en vertraagt het ritme dan langzaam. U neemt vanzelf het rustige ademritme van de robot over en ontspant steeds dieper.

Met de Somnox adem- en slaaprobot kunt u zelfs uw eigen ontspannende muziek streamen (binnenkort beschikbaar). Daarmee is hij ook ideaal om te mediteren of om gewoon overdag even een rustmoment te pakken. Met een handige app kunt u de robot helemaal instellen zoals u zelf wilt. Klanten van CZ bestellen dit slaapmaatje met € 75 korting. De Somnox 2 is altijd 30 dagen op proef. Dus werkt het niet voor u? Dan krijgt u gewoon uw geld terug.

Korting aanvragen

Bestel de Somnox 2 slaaprobot met € 75 korting en zeg dag tegen uw slapeloosheid.

Ja, ik wil korting
  • € 75 korting op de Somnox 2 slaaprobot
  • Kortingscode binnen 5 minuten in uw mailbox
  • Speciaal voor klanten van CZ

Actievoorwaarden

  • Alleen geldig voor klanten van CZ. 
  • De korting van € 75 geldt alleen voor de Somnox 2 slaaprobot.

Naar boven