Vraag het de medisch specialist

  • Krijg advies van een medisch specialist
  • Bij twijfel over een diagnose of behandeling
  • Exclusief en gratis voor klanten van CZ
Of bel 085 500 05 11
Patiënt zit met arts aan tafel

Krijg advies van een onafhankelijke specialist

Twijfels over een diagnose of behandeling in het ziekenhuis zijn heel gewoon. Als klant van CZ kunt u uw vragen vertrouwelijk bespreken met een onafhankelijk medisch specialist. Dat kan online of telefonisch. U krijgt altijd binnen 3 dagen antwoord.

Het gesprek met de medisch specialist is geen second opinion. De medisch specialist luistert naar u, geeft antwoord op uw vragen en helpt u bij het voorbereiden van het volgende gesprek met uw eigen arts. Het enige wat u nodig hebt, is een diagnose.

Zo werkt het

  1. De medisch verpleegkundige bekijkt uw vraag

    En beoordeelt of u advies kunt krijgen van een medisch specialist.

  2. Binnen 3 werkdagen neemt een medisch specialist contact met u op

Uw informatie blijft privé

Voor deze service werken we met Medicinfo. Alles wat u met de medisch specialist bespreekt is vertrouwelijk. Medicinfo deelt geen informatie met CZ.

Haal meer uit CZ Extra

Sportpakket, online gezondheidstrainingen, korting op brillen. Of u nu gezonder wil leven of zorg nodig heeft. Bij CZ krijgt u meer dan 20 gratis extra's die u support geven bij uw zorg en gezondheid. Wat past het beste bij ú?

Ontdek alle extra's
Man en vrouw kijken op tablet

Zorg nodig?

Het CZ Zorgteam helpt u graag met persoonlijk advies. Van wachtlijstbemiddeling tot het vinden van de juiste zorgverlener. Voor uzelf of iemand voor wie u zorgt.