Volg een webinar over het vinden van de beste zorg

Hoe krijgt u de beste zorg die ook nog eens past bij úw situatie? In onze gratis webinars krijgt u handig advies en praktische tips van professionals.

Antwoord op de meest gestelde zorgverzekeringsvragen

Hoe het zit met bijvoorbeeld aanvullende verzekeringen, eigen risico, contracten met zorgverleners en keuzevrijheid? In het webinar ‘Antwoord op de meest gestelde zorgverzekeringsvragen’ geven experts antwoord op de meest gestelde zorgverzekeringsvragen.

Hoe werkt een second opinion?

Twijfels over uw behandeling? Dat is heel normaal. Gelukkig mag u altijd de mening vragen van een andere arts. Hoe werkt dat? Hoe vraagt u een second opinion aan? En zijn er ook andere opties? Ontdek het tijdens dit webinar 'Hoe werkt een second opinion'.

Haal meer uit het gesprek met de dokter

Binnenkort naar de dokter? Met dit webinar ontdekt u hoe u de juiste vragen stelt en niets vergeet. Ook vertelt arts Michiel Hageman wat u kunt doen als u tijdsdruk voelt tijdens het gesprek, hoe u omschrijft waar u last van hebt en hoe u door de juiste vragen te stellen altijd een goede uitleg krijgt van uw dokter.

Mis geen enkel webinar

Wilt u op de hoogte blijven van zorgnieuws en weten wanneer er een nieuw webinar plaatsvindt? Schrijf u dan in!

Aanmelden nieuwsbrief en webinars

Meer weten over het regelen van uw zorg en hoe wij u daarbij helpen?

Bekijk onze diensten

CZ Zorgteam

U kunt bij het zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.

Naar boven