CZ Verhaalservice

CZ Verhaalservice

Hulp bij schade

Schade kan door verschillende dingen komen, bijvoorbeeld een aanrijding, een ongeluk veroorzaakt door dieren, een mishandeling of een vermeende medische misser. De gevolgen zijn vaak ernstig en moeilijk te overzien. U kunt hierbij denken aan schade aan uw auto of kleding. Maar u kunt ook te maken krijgen met het verlies van inkomen, kosten voor huishoudelijke hulp, uw eigen risico en kosten die niet worden vergoed door uw zorgverzekering. Het bepalen van de schade is lastig, daarom is deskundige hulp vaak onmisbaar.

CZ Verhaalservice

CZ kan gratis en zonder verplichtingen een gesprek voor u regelen bij een letselschadeadvocaat. Dit gesprek kan plaatsvinden bij CZ, op het advocatenkantoor of bij u thuis. De advocaat beoordeelt samen met u of er sprake is van een schuldige tegenpartij. Voor dit eerste gesprek hoeft u niets te betalen. U kunt, als u dat wilt, de advocaat vragen uw zaak verder te behandelen. Dit kan geld kosten. Vaak kunt u deze kosten laten betalen door de partij die verantwoordelijk is voor de schade. De advocaat zal dit met u bespreken. Hebt u een rechtsbijstandverzekering? Neem hiermee dan contact mee op. Wilt u een eerste gesprek met een advocaat? Bel dan naar CZ Verhaalservice via telefoonnummer (013) 593 83 60.

CZ heeft met de volgende kantoren afspraken gemaakt:

Ongeluk melden

Hebt u medische kosten gemaakt na een ongeluk waarvoor iemand anders aansprakelijk is? Meld dit bij CZ. Dan kunnen we de kosten die we hebben vergoed terugvragen bij de tegenpartij.

U kunt een ongeluk melden via telefoonnummer (013) 593 83 60 per e-mail: verhaalszaken@cz.nl
Ook kunt u het vragenformulier ongeluk downloaden, invullen en opsturen naar: 

CZ Verhaalszaken
Antwoordnummer 60355 (gratis) 
5000 VB Tilburg

Bel ons

Verhaalservice

(013) 593 83 60
Lokaal tarief
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur