Voordelig naar verschillende sauna's

Speciaal voor CZ-verzekerden zijn er afspraken gemaakt met verschillende wellnesscentra en sauna's. Zo kunt u voordelig genieten van een ontspannend dagje uit.

Sauna Soesterberg

Thermen Soesterberg ligt midden in een bosrijke omgeving. Omringd door eeuwenoude bomen en natuurlijke begroeiingen, vind je hier totale rust en ontspanning. Geniet van de warmte en ontspanning in de verschillende sauna's en baden. Zet je gedachten stil met het uitzicht en verwen jezelf met een heerlijke beautybehandeling of massage. Een bezoek aan Thermen Soesterberg is tijd en aandacht helemaal voor jezelf. We verwelkomen je graag!

CZ-verzekerden krijgen 50% korting op hun entreekaartje.

Voorwaarden

Geldig tot en met 31 december 2017. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of arrangementen. Iedere 2e en laatste dinsdag van de maand is het Badkledingdag.

Adres:

Thermen Soesterberg
Frits Koolhovenweg 8
3769 TR Soesterberg
Telefoonnummer: 033 462 2460

Kijk op www.thermensoesterberg.nl/cz voor meer informatie.

Thermen Holiday

Ontdek de vele mogelijkheden om heerlijk te genieten van Sauna, Beauty en Wellness. Een dagje doorbrengen in Thermen Holiday is een ware minivakantie. U betreedt letterlijk een oase van rust, ontspanning en weldaad in elk seizoen. U bent te gast in een paradijselijk resort waar u een uitnodigend scala van ontspanningsmogelijkheden als sauna's, zwembaden en verkoelende faciliteiten wacht. Laat de hectiek van alledag aan u voorbij gaan, stap binnen in de wereld van Thermen Holiday en ervaar dat stress niet bestaat! 

CZ-verzekerden krijgen 50% korting op de sauna-entree.

Voorwaarden

Geldig tot en met 31 december 2017. Maximaal 2 personen per geldige CZ Zorgpas. De korting wordt bij aankomst verrekend. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, arrangementen en badenkaarten en is niet geldig op feestdagen en tijdens kinder- en avondtarief.

Adres:

Thermen Holiday Schiedam
Prinses Beatrixlaan 10
3102 JN Schiedam

Telefoonnummer: (010) 449 32 50

Kijk op thermenholiday.nl voor de openingstijden en speciale dames- en badkledingdagen.

Thermae 2000

Op de top van de fameuze Cauberg omringd door het groene Limburgse landschap ligt Thermae 2000, hét wellness resort met bijzonder thermaal water, een prachtig uitzicht over de vallei van Valkenburg aan de Geul, een uitgebreid saunalandschap, een uniek aanbod aan massages en behandelingen en een grote groene ligweide. Een ideale omgeving voor een ontspannen dagje uit.

U ontvangt 25% korting op de sauna-entree voor de hele dag (09:00 - 23:00 uur).

Voorwaarden

De actie is geldig op vertoon van een geldige CZ Zorgpas, voor maximaal 2 personen. De entree dient u vooraf te reserveren via thermae.nl/vouchercodes met code CZ17hT. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2017 en niet geldig in combinatie met andere acties.

Adres: 

Thermae 2000
Cauberg 25-27
6301 BT Valkenburg aan de Geul

Telefoonnummer: (043) 609 20 00

Kijk op thermae.nl voor meer informatie.