CZ verwenzorgprijs 2017

Wilt u ‘kleur’ geven aan de zorg? En hebt u een leuk verwenzorgidee? Laat het ons vóór 13 mei 2017 weten en maak kans op een bijzondere verwenzorgdag voor uw cliënten!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse verwenzorgprijsvraag van het CZ Fonds. Doe vóór 13 mei 2017 mee en maak kans op een bijzondere verwenzorgdag voor úw cliënten.

Waardering voor al het goede in de zorg

Elk jaar doet het CZ Fonds 40 verwenzorgdagen cadeau aan chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Zo geven we aandacht en waardering aan al het goede in de zorg. U kunt zo’n bijzondere dag winnen door mee te doen met onze prijsvraag. Per gewonnen idee stellen we € 800 beschikbaar.

Deze CZ zorgkantoorregio’s kunnen meedoen met de CZ Verwenzorgprijsvraag

 • Haaglanden
 • West-Brabant
 • Zeeland
 • Zuidoost-Brabant
 • Zuid-Hollandse eilanden
 • Zuid-Limburg

Het thema van 2017: alle kleuren van de zorg

In de zorg willen we kleur geven aan het leven van cliënten en bewoners. Want iederéén verdient het om iets te ondernemen wat hem of haar interesseert.

Het is verbazingwekkend wat allemaal kan met kleur. Kleur kan iets accentueren maar ook iets laten opgaan in de omgeving. Zoals camouflage. Er bestaan geen foute kleuren of kleurcombinaties. "Kleuren zijn veeleer een kwestie van het gevoel dan een zaak van het verstand", zei een wijs iemand eens. Dus laten we samen werken aan een kleurrijke zorg, en een kleurrijke (zorg)omgeving!

Zó doet u mee

Een mooie verwenzorgdag winnen voor uw cliënten? Stuur uiterlijk 12 mei a.s. een idee in voor een bijzondere verwenzorgactiviteit met het thema ‘alle kleuren van de zorg’.

 1. Download het projectplan en de projectbegroting en vul deze in. 
 2. Meld uw idee aan.
 3. Upload het projectplan en de begroting op pagina 3 van het aanmeldformulier (bestandsgrootte per document < 5 MB).
 4. Verzend het formulier. U ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail.

Dit zijn de voorwaarden

Houdt bij uw aanmelding rekening met de volgende voorwaarden:

 • Kosten zijn maximaal € 800,-
 • Uw idee is uiterlijk 12 mei 2017 bij ons binnen. Hoe u uw idee ook indient, ideeën die we na deze datum ontvangen moeten we helaas uitsluiten van deelname.
 • De verwenzorgactiviteit vindt plaats in de periode van september t/m december 2017.
 • Het verwenzorgidee is bestemd voor een van de eerder genoemde doelgroepen (geen individueel verwenzorgidee dus, maar voor een groep).
 • Over de inzending en de uitkomsten van het juryberaad wordt niet (tussentijds) gecommuniceerd.

Nu aanmelden

Meld uw idee aan

Jury en prijsuitreiking

Een speciaal voor deze gelegenheid geformeerde jury kiest uit alle inzendingen de meest bijzondere ideeën. Alle prijswinnaars worden in het najaar op feestelijke wijze in het zonnetje gezet. 

We kijken vol verwachting uit naar uw bijzondere ideeën en wensen u de nodige inspiratie toe!