CZ verwenzorgprijs 2017

Geef ‘kleur’ aan de zorg met een leuk verwenzorgidee. Wij hebben weer mooie ideeën ontvangen.

De inschrijving voor de Verwenzorgprijsvraag 2017 is gesloten. Wij hebben weer mooie ideeën ontvangen. In juli beoordeelt de jury deze ideeën. Zodra de uitslag bekend is, informeren wij u schriftelijk.

Waardering voor al het goede in de zorg

Elk jaar doet het CZ Fonds 40 verwenzorgdagen cadeau aan chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Zo geven we aandacht en waardering aan al het goede in de zorg. U kunt zo’n bijzondere dag winnen door mee te doen met onze prijsvraag. Per gewonnen idee stellen we € 800 beschikbaar.

Deze CZ zorgkantoorregio’s kunnen meedoen met de CZ Verwenzorgprijsvraag

  • Haaglanden
  • West-Brabant
  • Zeeland
  • Zuidoost-Brabant
  • Zuid-Hollandse eilanden
  • Zuid-Limburg

Het thema van 2017: alle kleuren van de zorg

In de zorg willen we kleur geven aan het leven van cliënten en bewoners. Want iederéén verdient het om iets te ondernemen wat hem of haar interesseert.

Het is verbazingwekkend wat allemaal kan met kleur. Kleur kan iets accentueren maar ook iets laten opgaan in de omgeving. Zoals camouflage. Er bestaan geen foute kleuren of kleurcombinaties. "Kleuren zijn veeleer een kwestie van het gevoel dan een zaak van het verstand", zei een wijs iemand eens. Dus laten we samen werken aan een kleurrijke zorg, en een kleurrijke (zorg)omgeving!

Jury en prijsuitreiking

Een speciaal voor deze gelegenheid geformeerde jury kiest uit alle inzendingen de meest bijzondere ideeën. Alle prijswinnaars worden in het najaar op feestelijke wijze in het zonnetje gezet.