Hartverwarmende prijsuitreikingen CZ verwenzorg

Muziek, hapjes, drankjes en 42 grote winnaars. Ook vorig jaar waren de uitreikingen van de CZ verwenzorgprijs weer één groot feest. Wel 200 gasten kwamen naar Landgraaf, Goes en Tilburg voor een bijzondere dag.

Foto CZ Verwenzorgprijs 2016

Bijzondere gast

In Tilburg werd de dag gepresenteerd door een wel heel speciale gast. Secretaris-Generaal Erik Gerritsen van het ministerie van VWS zette de winnaars in het zonnetje, wat natuurlijk erg werd gewaardeerd. "Verwenzorg voor mezelf door aanwezig te zijn bij prijsuitreiking Verwenzorg CZ Fonds te midden van vele liefdevolle initiatieven", schreef hij na afloop op Twitter.

CZ verwenzorgprijs 2016: heb lief, heb lef, doe goed en vertel erover

Elk jaar doet het CZ Fonds zo’n 40 verwenzorgdagen cadeau aan chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Zo vragen we aandacht voor het goede in de zorg. Met het thema ‘Heb lief, heb lef, doe goed en vertel erover’, was de jury vooral benieuwd hoe en wat deelnemers over hun idee wilden vertellen. De winnaars zijn naar huis gegaan met een prijs van € 800 per idee. Daar kunnen heel wat bijzondere momenten mee worden gecreëerd!