CZ verwenzorgprijs 2017

Geef ‘kleur’ aan de zorg met een leuk verwenzorgidee. Wij hebben weer mooie ideeën ontvangen.

Waardering voor al het goede in de zorg

Elk jaar doet het CZ Fonds een aantal verwenzorgdagen cadeau aan chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Zo geven we aandacht en waardering aan al het goede in de zorg. U kunt zo’n bijzondere dag winnen door mee te doen met onze prijsvraag. Per gewonnen idee stellen we € 800 beschikbaar.

Het thema van 2017: alle kleuren van de zorg

In de zorg willen we kleur geven aan het leven van cliënten en bewoners. Want iederéén verdient het om iets te ondernemen wat hem of haar interesseert.

Het is verbazingwekkend wat allemaal kan met kleur. Kleur kan iets accentueren maar ook iets laten opgaan in de omgeving. Zoals camouflage. Er bestaan geen foute kleuren of kleurcombinaties. "Kleuren zijn veeleer een kwestie van het gevoel dan een zaak van het verstand", zei een wijs iemand eens. Dus laten we samen werken aan een kleurrijke zorg, en een kleurrijke (zorg)omgeving!

Jury en prijsuitreiking

Een speciaal voor deze gelegenheid geformeerde jury heeft uit alle inzendingen de meest bijzondere ideeën gekozen. Alle prijswinnaars hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen met de locatie waar ze in het zonnetje worden gezet. 

Data en locatie voor de prijsuitreikingen CZ Verwenzorgprijs

  • 12 september 2017 van 13.30 tot 16.00 uur in Slot Oostende te Goes
  • 13 september 2017 van 13.30 tot 16.00 uur in Winselerhof te Landgraaf
  • 14 september 2017 van 13.30 tot 16.00 uur in het Willem-II Stadion te Tilburg 

Prijswinnaars kunnen tot uiterlijk 18 augustus 2017 per e-mail aan CZFonds opgeven met hoeveel personen zij naar de prijsuitreiking komen.