CZ verwenzorgprijsvraag 2019

De inschrijving is gesloten. Wij hebben weer mooie idee├źn ontvangen en deze worden in juni beoordeeld door een jury. Zodra de uitslag bekend is, krijgt u schriftelijk bericht.

CZ Verwenzorgprijs-thema2019-Glimlach-kost-niets

Elk jaar doet het CZ Fonds 40 verwenzorgdagen cadeau aan chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Zo geven we aandacht aan al het goede in de zorg. Werkt u in één van de Zuidoost-Brabant, Zuid-Limburg, Zeeland, West-Brabant, Zuid-Hollandse eilanden en Haaglanden
? Dan kunt u zo’n bijzondere dag winnen door mee te doen met onze prijsvraag. Per gewonnen idee stellen we € 800 beschikbaar.

Thema: 'Wees eens aardig voor een ander! Een (verwenzorg)glimlach kost niets!'

Een compliment maakt mensen blij. En is wel 80% effectiever dan bijvoorbeeld een inspiratiesessie. Uit onderzoek blijkt zelfs dat positieve aandacht en beloning leiden tot meer motivatie en betere prestaties. Als u zich gezien voelt -ertoe doet - is de kans groot dat u meer betrokken bent of bevlogen raakt! Want persoonlijke aandacht en uitgesproken waardering zijn niet te koop, maar raken mensen het diepst.
Kleine moeite, groot effect!

Jury en prijsuitreiking

Een speciaal voor deze gelegenheid geformeerde jury kiest uit alle inzendingen de meest bijzondere ideeën. Alle prijswinnaars worden in het najaar op een feestelijke wijze in het zonnetje gezet.

Contact met het CZ Fonds

Hebt u een vraag voor het CZ Fonds? Bijvoorbeeld over een ingediend project? Neem gerust contact met ons op. U krijgt binnen 5 werkdagen reactie van ons.