CZ verwenzorgprijsvraag 2019

Elk jaar doet het CZ Fonds 40 verwenzorgdagen cadeau aan chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Zo geven we aandacht aan al het goede in de zorg. Per gewonnen idee stellen we € 800 beschikbaar. De inschrijving is gesloten. Wij hebben weer mooie ideeën ontvangen en deze zijn in juni beoordeeld door een jury.

 

CZ Verwenzorgprijs-thema2019-Glimlach-kost-niets

Prijsuitreiking(en) tijdens verwenzorgconcerten

Op 10 september 2019 kreeg een deel van de (regionale) winnaars de prijs uitgereikt van Joep de Groot, bestuursvoorzitter van CZ tijdens een groot verwenzorgconcert dat werd gehouden in het Chassé Theater in Breda. De Groot wees erop dat “compassie het hart is en blijft van de zorg.” Het concert kreeg een speciale dimensie door het optreden van Frans Bauer, die de zaal tot grote hoogte wist op te zwepen.
Lees meer over het verwenzorgconcert in Breda

Op 18 oktober a.s. wordt het tweede deel van de prijzen uitgereikt tijdens een verwenzorgconcert voor 2.000 man in het congrescentrum MECC in Maastricht, dat in samenwerking met zorgaanbieder Envida wordt georganiseerd. Aan het concert werken bekende Limburgse artiesten mee.

Thema van de verwenzorgprijsvraag 2019: 'Wees eens aardig voor een ander! Een (verwenzorg)glimlach kost niets!'

Een compliment maakt mensen blij. En is wel 80% effectiever dan bijvoorbeeld een inspiratiesessie. Uit onderzoek blijkt zelfs dat positieve aandacht en beloning leiden tot meer motivatie en betere prestaties. Als u zich gezien voelt -ertoe doet - is de kans groot dat u meer betrokken bent of bevlogen raakt! Want persoonlijke aandacht en uitgesproken waardering zijn niet te koop, maar raken mensen het diepst.
Kleine moeite, groot effect!

Contact met het CZ Fonds

Hebt u een vraag voor het CZ Fonds? Bijvoorbeeld over een ingediend project? Neem gerust contact met ons op. U krijgt binnen 5 werkdagen reactie van ons.