CZ verwenzorgprijsvraag 2019

Het is weer tijd voor de jaarlijkse verwenzorgprijsvraag van het CZ Fonds. Doe mee vóór 4 mei a.s. en maak kans op een bijzondere verwenzorgdag voor úw cliënten.

CZ Verwenzorgprijs-thema2019-Glimlach-kost-niets

Elk jaar doet het CZ Fonds 40 verwenzorgdagen cadeau aan chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Zo geven we aandacht aan al het goede in de zorg. Werkt u in een Zuidoost-Brabant, Zuid-Limburg, Zeeland, West-Brabant, Zuid-Hollandse eilanden en Haaglanden
? Dan kunt u zo’n bijzondere dag winnen door mee te doen met onze prijsvraag. Per gewonnen idee stellen we € 800 beschikbaar.

Thema: 'Wees eens aardig voor een ander! Een (verwenzorg)glimlach kost niets!'

Een compliment maakt mensen blij. En is wel 80% effectiever dan bijvoorbeeld een inspiratiesessie. Uit onderzoek blijkt zelfs dat positieve aandacht en beloning leiden tot meer motivatie en betere prestaties. Als u zich gezien voelt -ertoe doet - is de kans groot dat u meer betrokken bent of bevlogen raakt! Want persoonlijke aandacht en uitgesproken waardering zijn niet te koop, maar raken mensen het diepst.
Kleine moeite, groot effect!

Zó doet u mee

Een mooie verwenzorgdag winnen voor uw cliënten? Stuur ons uiterlijk 3 mei 2019 uw idee voor een bijzondere verwenzorgactiviteit met het thema 'Wees eens aardig voor een ander! Een (verwenzorg)glimlach kost niets!'

  1. Download het projectplan en de projectbegroting en vul deze in.
  2. Controleer de bestandsgrootte (max. 5MB per document). En check of de bestandsnamen niet te lang zijn.
  3. Klik op de rode button en ga naar het aanmeldformulier
  4. Upload het projectplan en de begroting op pagina 3 van het aanmeldformulier
  5. Verzend het formulier via uw werk- of privé mailaccount
  6. U ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail.

Dit zijn de voorwaarden

Houdt bij uw aanmelding rekening met de volgende voorwaarden:

  • Kosten zijn maximaal € 800.
  • Uw idee is uiterlijk 3 mei 2019 bij ons binnen. Hoe u uw idee ook indient, ideeën die we na deze datum ontvangen moeten we helaas uitsluiten van deelname.
  • De verwenzorgactiviteit vindt plaats in de periode van september t/m december 2019.
  • Het verwenzorgidee is bestemd voor een van de eerder genoemde doelgroepen (geen individueel verwenzorgidee dus, maar voor een groep).

Over de inzending en de uitkomsten van het juryberaad wordt niet (tussentijds) gecommuniceerd.

Jury en prijsuitreiking

Een speciaal voor deze gelegenheid geformeerde jury kiest uit alle inzendingen de meest bijzondere ideeën. Alle prijswinnaars worden in het najaar op een feestelijke wijze in het zonnetje gezet.

Contact met het CZ Fonds

Hebt u een vraag voor het CZ Fonds? Bijvoorbeeld over een ingediend project? Neem gerust contact met ons op. U krijgt binnen 5 werkdagen reactie van ons.