CZ verwenzorgprijsvraag 2019

Elk jaar doet het CZ Fonds 40 verwenzorgdagen cadeau aan chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Goede zorg bieden is de basis. Het leven nog mooier maken door iets extra’s te doen voor iemand; dat is verwenzorg! Verwenzorg is bedoeld om mensen die langdurig afhankelijk zijn van zorg, te verrassen met extra aandacht.

 

CZ Verwenzorgprijs-thema2019-Glimlach-kost-niets

Prijsuitreiking(en) tijdens verwenzorgconcerten

Breda

Op 10 september 2019 kreeg een deel van de (regionale) winnaars de prijs uitgereikt van Joep de Groot, bestuursvoorzitter van CZ tijdens een groot verwenzorgconcert dat werd gehouden in het Chassé Theater in Breda. Het concert kreeg een speciale dimensie door het optreden van Frans Bauer, die de zaal tot grote hoogte wist op te zwepen.
Lees meer over het verwenzorgconcert in Breda

Maastricht

Ook in Maastricht organiseerde het CZ Fonds met een zorgaanbieder, in dit geval Envida, op 18 oktober j.l. een feestelijk concert in congrescentrum MECC. 1.600 zorgafhankelijke mensen en hun mantelzorgers werden getrakteerd op dit concert. De regionale winnaars van de CZ Verwenzorgprijs kregen deze tijdens het concert uitgereikt van Josephine Vogel, de manager van het CZ Fonds.
Bekijk het betreffende nieuwsitem voor een impressie van de middag

Uitreiking CZ Verwenzorgprijs 2019

Thema van de verwenzorgprijsvraag 2019: 'Wees eens aardig voor een ander! Een (verwenzorg)glimlach kost niets!'

Een compliment maakt mensen blij. En is wel 80% effectiever dan bijvoorbeeld een inspiratiesessie. Uit onderzoek blijkt zelfs dat positieve aandacht en beloning leiden tot meer motivatie en betere prestaties. Als u zich gezien voelt - ertoe doet - is de kans groot dat u meer betrokken bent of bevlogen raakt! Want persoonlijke aandacht en uitgesproken waardering zijn niet te koop, maar raken mensen het diepst.
Kleine moeite, groot effect!

Contact met het CZ Fonds

Hebt u een vraag voor het CZ Fonds? Bijvoorbeeld over een ingediend project? Neem gerust contact met ons op. U krijgt binnen 5 werkdagen reactie van ons.