CZ verwenzorgprijsvraag

Het CZ Fonds doet elk jaar 40 verwenzorgdagen cadeau aan chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Goede zorg bieden is de basis. Het leven nog mooier maken door iets extra’s te doen voor iemand; dat is verwenzorg! Verwenzorg is bedoeld om mensen die langdurig afhankelijk zijn van zorg, te verrassen met extra aandacht.

Helaas geen CZ Verwenzorg prijsvraag

De gezondheid van u en die van uw cliënten staat bij ons voorop. Daarom gaat de CZ Verwenzorgprijs dit jaar helaas niet door. Zodra het weer mogelijk is om de Zorgprijsvraag te organiseren, zullen we de planning hier vermelden.

Prijsuitreiking(en) 2019 tijdens verwenzorgconcerten

Breda

Op 10 september 2019 kreeg een deel van de (regionale) winnaars de prijs uitgereikt van Joep de Groot, bestuursvoorzitter van CZ tijdens een groot verwenzorgconcert dat werd gehouden in het Chassé Theater in Breda. Het concert kreeg een speciale dimensie door het optreden van Frans Bauer, die de zaal tot grote hoogte wist op te zwepen.
Lees meer over het verwenzorgconcert in Breda

Maastricht

Ook in Maastricht organiseerde het CZ Fonds met een zorgaanbieder, in dit geval Envida, op 18 oktober j.l. een feestelijk concert in congrescentrum MECC. 1.600 zorgafhankelijke mensen en hun mantelzorgers werden getrakteerd op dit concert. De regionale winnaars van de CZ Verwenzorgprijs kregen deze tijdens het concert uitgereikt van Josephine Vogel, de manager van het CZ Fonds.
Bekijk het betreffende nieuwsitem voor een impressie van de middag

Uitreiking CZ Verwenzorgprijs 2019

CZ Fonds

Hebt u een vraag over uw lopend project? Neem gerust contact met ons op.

Naar boven