CZ verwenzorgprijs 2021

Maak het exclusieve weer gewoon!

Elk jaar worden door het CZ Fonds verwenzorgdagen cadeau gedaan aan chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Vanwege de coronacrisis is het weer een uitzonderlijk jaar en daarom worden er dit jaar meer verwenzorgdagen ter beschikking gesteld dan in voorgaande jaren.

Waarom het thema ”Maak het exclusieve weer gewoon!”?

CZ Verwenzorg logo: Maak het exclusieve weer gewoon!

Door de coronamaatregelen is het extra moeilijk om een ander van dichtbij aandacht te geven of eens lekker te verwennen. Zeker als de ander afhankelijk is van zorg. Hoe kunnen wij mensen dan tóch dat beetje extra geven? Samen een ijsje halen, kaarten schrijven aan familie of met de voeten in een lekker voetenbadje? Het is de kunst om dit soort verwennerijen te bedenken en op een veilige, ‘coronaproof’ manier uit te voeren.

Maak kans op € 600

Met de CZ Verwenzorgprijsvraag maakt u kans op een bedrag van maximaal € 600, om te besteden aan het uitvoeren van uw eigen verwenzorgdee.

Dit zijn de voorwaarden

Houd bij uw aanmelding rekening met de volgende voorwaarden:

  • De kosten van uw idee zijn maximaal € 600.
  • Uw idee is uiterlijk 16 juli 2021 bij ons binnen. Ideeën die we na deze datum ontvangen, sluiten uit we van deelname. [Inschrijving is vroegtijdig gesloten]
  • De verwenzorgactiviteit vindt plaats in de periode van september t/m december 2021.
  • Het verwenzorgidee is bestemd voor een groep chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg (geen individueel verwenzorgidee).
  • Gelet op COVID-19 moet de veiligheid bij de uitvoering van het idee voor cliënten, medewerkers en andere betrokkenen gewaarborgd zijn. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de aanvrager en met in achtneming van de coronamaatregelen die gelden bij uw zorginstelling.

Over de inzending en de uitkomsten van het juryberaad wordt niet (tussentijds) gecommuniceerd.

CZ Fonds

Hebt u een vraag over uw lopend project? Neem gerust contact met ons op.

Naar boven