CZ verwenzorgprijs 2021

Elk jaar worden door het CZ Fonds verwenzorgdagen cadeau gedaan aan chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Vanwege de coronacrisis is het weer een uitzonderlijk jaar en daarom zijn er dit jaar meer verwenzorgdagen ter beschikking gesteld dan in voorgaande jaren.

Waarom het thema ”Maak het exclusieve weer gewoon!”?

CZ Verwenzorg logo: Maak het exclusieve weer gewoon!

Door de coronamaatregelen is het extra moeilijk om een ander van dichtbij aandacht te geven of eens lekker te verwennen. Zeker als de ander afhankelijk is van zorg. Hoe kunnen wij mensen dan tóch dat beetje extra geven? Samen een ijsje halen, kaarten schrijven aan familie of met de voeten in een lekker voetenbadje? Het is de kunst om dit soort verwennerijen te bedenken en op een veilige, ‘coronaproof’ manier uit te voeren.

De inschrijving is gesloten

Het is niet meer mogelijk uw ideeën in te dienen. Alle 160 beschikbare prijzen zijn toegekend. Op dit moment worden de Verwenzorgmomenten voorbereid en uitgevoerd.

De Verwenzorgdagen voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De kosten zijn maximaal € 600.
  • De verwenzorgactiviteit vindt plaats in de periode van september t/m december 2021.
  • Het verwenzorgidee is bestemd voor een groep chronisch en ongeneeslijk zieken in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg (geen individueel verwenzorgidee).
  • Gelet op COVID-19 moet de veiligheid bij de uitvoering van het idee voor cliënten, medewerkers en andere betrokkenen gewaarborgd zijn. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de aanvrager en met in achtneming van de coronamaatregelen die gelden bij uw zorginstelling.

Meedoen in de toekomst?

Vanaf 2022 willen we de uitnodigingen voor de Verwenzorgprijs digitaal gaan verzenden. Wilt u hiervoor een uitnodiging ontvangen? Stuur een mail met vermelding van het organisatieadres en het e-mailadres waarop u de uitnodiging wilt ontvangen.

CZ Fonds

Hebt u een vraag over uw lopend project? Neem gerust contact met ons op.

Naar boven