CZ Fonds helpt Stichting Living Memories met realiseren audio- en videoportretten

Stichting Living Memories maakt audio- en videoportretten van kinderen tot 18 jaar die gaan overlijden. Ze leggen dagelijkse momenten uit het leven van deze kinderen vast. Door middel van een audio- of videoportret, professioneel opgenomen en gemonteerd.

Een blijvende herinnering

Bij het maken van het portret gaat het om de gewone, fijne momenten. Omdat juist die gebeurtenissen later waardevol blijken. Met het hele gezin aan tafel, een spelletje spelen of knuffelen. Na het overlijden blijven alleen herinneringen over. Soms zorgen ze voor tranen, een andere keer voor een lach. Herinneringen zijn belangrijk. Ze zijn het bewijs dat iemand er echt is geweest. Ze zorgen ervoor dat je niet vergeten wordt. Een videoportret van Stichting Living Memories is een blijvende herinnering.

Voor het maken van de portretten werkt de stichting met vakmensen die als vrijwilliger belangeloos en kosteloos meewerken. Zij kennen als geen ander de waarde van een beeldverhaal. Met een bijdrage van het CZ Fonds kunnen een aantal gezinnen worden geholpen met deze audio- of videoportretten.

afbeelding Living memories CZfonds
Naar boven