Activiteiten op Wereld Alzheimer Dag

Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Door het hele land wordt aandacht gevraagd voor de ziekte dementie. Ook CZ is betrokken bij verschillende activiteiten.

15 september 2016

Informatiemarkt ‘Leven met dementie’

Op woensdag 21 september organiseren de Ketenzorg Dementie Goeree-Overflakkee, de gemeente Goeree-Overflakkee en CZ een informatiemarkt ‘Leven met dementie’. Kom naar Het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Van 14:00 - 20:30 uur, de toegang is gratis. Ons CZ Zorgteam staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

Dementiewandeling Moerdijk

Op donderdag 22 september is er van 13:00 - 15:00 uur een dementiewandeling door Zevenbergen. Gemeente Moerdijk, CZ, Surplus, Thebe, Alzheimer Nederland en huisartsen organiseren deze wandeling voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Wij lopen mee. U ook? Aanmelden kan via communicatie@surplusgroep.nl.

Radio-uitzending Rilland

Luister donderdag 22 september tussen 11:00 en 12:00 uur naar Radio Reimerswaal. De uitzending staat in het teken van Wereld Alzheimer Dag. Janneke van Leijen vertelt hoe CZ zich samen met andere organisaties inzet voor een dementievriendelijk Zeeland.

Meer activiteiten

Een overzicht van meer regionale activiteiten op Wereld Alzheimer Dag en later in het jaar? Deze vindt u per regio op de website van Alzheimer Nederland.

Naar boven