CZ nieuwe partner Tilburg Ten Miles

CZ wordt de nieuwe partner van de Tilburg Ten Miles, de wegwedstrijd en trimloop in Tilburg. Het contract met een looptijd van 3 jaar wordt binnenkort ondertekend. Kenmerkend voor het evenement is een nationaal en internationaal topveld, breedtesport met duizenden recreanten en een fantastische sfeer in het centrum van Tilburg.

2 februari 2016

Betrokkenheid bij Tilburg

CZ wil vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid iets terug doen voor de stad Tilburg, waar onze roots liggen. Voor inwoners, deelnemers, vrijwilligers en de vele medewerkers die meedoen. Daarnaast dragen we via het evenement bij aan een gezonder Tilburg. Bijvoorbeeld door ter plekke aandacht te vragen voor het gebruik van AED's.

Deelname bevorderen

Het evenement wil de komende jaren in de breedte doorgroeien naar 15.000 deelnemers. Henk van Doremalen, directeur van de Tilburg Ten Miles: "Met CZ hebben we hiervoor een ideale partner, waarmee we naast de internationale topdeelname lopen-gezondheid nog meer kunnen benadrukken. We gaan samen met CZ verdere plannen ontwikkelen om de deelname aan ons loopevenement te bevorderen."

Op zondag 4 september 2016 is de 29ste editie van de Tilburg Ten Miles. Meer informatie: www.tilburgtenmiles.nl.

Naar boven