Klantadviseur staat een verzekerde te woord

Bezoek CZ Sittard

Een vraag over uw zorgverzekering of declaratie, maar liever iemand persoonlijk spreken? Kom dan langs en bespreek het met onze klantadviseurs.

 

CZ Sittard
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

We helpen u graag

Soms is het fijn om persoonlijk advies te krijgen over uw zorgzaken. Onze klantadviseurs staan klaar voor al uw vragen. Van hulp bij het kiezen van een zorgverzekering of betalingsregeling tot het informeren over verschillende vergoedingen. Kom langs zonder afspraak.

Openingstijden:

 Maandag   9:30 - 17:00 uur
 Dinsdag  9:30 - 17:00 uur
 Woensdag  9:30 - 17:00 uur
 Donderdag  9:30 - 17:00 uur
 Vrijdag  9:30 - 17:00 uur
CZ kantoor Sittard

Bereikbaarheid

Het servicekantoor CZ Sittard ligt op loopafstand van het Centraal Station Sittard. Komt u met de auto of fiets? Dan kunt u eenvoudig bij ons parkeren. Er geldt wel betaald parkeren voor de auto. Het servicekantoor is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Plan uw reis met Google Maps

Bezoek het servicekantoor CZ Sittard

Advies op maat

Krijg persoonlijk advies op maat

Geen afspraak nodig

U kunt altijd bij ons binnenlopen

Persoonlijk contact

Onze medewerkers staan u graag te woord

Veelgestelde vragen voor uw bezoek aan CZ Sittard

Een afspraak maken is niet nodig. U kunt bij ieder servicekantoor binnen lopen zonder afspraak.

Soms is het fijn om uw vragen 1 op 1 te kunnen stellen. Ieder CZ servicekantoor beschikt over aparte spreekkamers. Vraag onze klantadviseurs naar deze ruimte, en stel uw vragen op een rustige plek.

Ja, onze CZ servicekantoren zijn volledig rolstoeltoegankelijk. Zo kan iedereen het CZ servicekantoor bereiken. En kunnen onze klantadviseurs u bijvoorbeeld helpen met vragen over uw zorgverzekering of verschillende vergoedingen. Bel voor meer informatie 088 555 77 77.

Heeft u liever telefonisch contact met een medewerker van CZ? Bel meteen de afdeling die u nodig heeft. Bekijk alle telefoonnummers.