Vergoeding inloophuizen voor (ex-)kankerpatiënten

Wat krijgt u vergoed voor de geestelijk maatschappelijke zorg die het inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten levert? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen.

Wat krijgt u vergoed?

In 2018 geldt een andere vergoeding.

Bent u (ex-)kankerpatiënt? Dan krijgt u (en uw eventuele partner en gezinsleden) een eenmalige vergoeding van maximaal € 150,- voor geestelijk maatschappelijke zorg in een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten. Deze vergoeding krijgt u alleen vanuit uw aanvullende verzekering.

Zijn uw partner en gezinsleden zelf verzekerd voor geestelijk maatschappelijke zorg? Dan komen de kosten voor vergoeding in aanmerking onder hun eigen aanvullende verzekering. Zijn uw partner en gezinsleden niet verzekerd voor geestelijk maatschappelijke zorg of niet verzekerd bij CZ? Dan komen kosten voor vergoeding in aanmerking onder de aanvullende verzekering van uzelf.

Bent u collectief verzekerd?Voeg uw collectiviteit toe

U ziet de pakketten voor: Collectiviteit weghalen

Eigen bijdrage en eigen risico

U hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen. U betaalt ook geen eigen risico.

Waar kunt u terecht?

U kunt terecht bij de door ons erkende inloophuizen. Dit zijn de inloophuizen die aangesloten zijn bij Stichting IPSO. IPSO is de brancheorganisatie voor inloophuizen en psycho-oncologische centra in Nederland.

U kunt een inloophuis zonder verplichtingen altijd bezoeken om een praatje te maken met de aanwezige gastheren of -vrouwen. Er is informatie voorhanden en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Hebt u vragen over kanker? Neem dan contact op met CZ Zorgadvies oncologie via telefoonnummer (013) 594 91 10. Onze medewerkers kunnen u informeren over op welke vergoedingen u recht op hebt en waar u de beste zorg kunt vinden.