Vergoeding inloophuizen voor (ex-)kankerpatiënten

Wat krijgt u vergoed voor de geestelijk maatschappelijke zorg die het inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten levert? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen.

Wat krijgt u vergoed?

Bent u (ex-)kankerpatiënt? Dan krijgt u (en uw eventuele partner en gezinsleden) in 2021 een eenmalige vergoeding van maximaal € 150,- voor geestelijk maatschappelijke zorg in een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten. Deze vergoeding krijgt u alleen vanuit uw aanvullende verzekering.

Zijn uw partner en gezinsleden zelf verzekerd voor geestelijk maatschappelijke zorg? Dan komen de kosten voor vergoeding in aanmerking onder hun eigen aanvullende verzekering. Zijn uw partner en gezinsleden niet verzekerd voor geestelijk maatschappelijke zorg of niet verzekerd bij CZ? Dan komen kosten voor vergoeding in aanmerking onder de aanvullende verzekering van uzelf.

  1. Vergoeding
  1. Vergoeding

Eigen bijdrage

U hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen.

Eigen risico

U hoeft geen eigen risico te betalen.

Waar kunt u terecht?

U kunt terecht bij inloophuizen die zijn aangesloten bij stichting IPSO. Vind een inloophuis bij u in de buurt.

Een inloophuis kunt u altijd bezoeken om een praatje te maken met de gastheren of -vrouwen. Zonder verplichtingen. U kunt informatie krijgen en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

CZ Zorgteam

U kunt bij het zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.

Naar boven