Vergoeding online gezondheidsprogramma's

Ieder jaar kunt u één van onze online gezondheidsprogramma's volgen. Hiervoor krijgt u een vergoeding uit uw aanvullende verzekering.

Vergoeding in het kort

Basisverzekering

Geen vergoeding

Aanvullende verzekering

Ja, vergoeding mogelijk

Eigen risico

U betaalt geen Voor sommige zorg betaalt u eerst zelf een bedrag. Bijvoorbeeld voor ziekenhuiszorg. Dit bedrag noemen we het eigen risico. Het verplicht eigen risico wordt ieder jaar bepaald door de overheid. In 2024 is dit € 385. Is uw eigen risico op? Dan vergoeden wij de zorg. U kunt bovenop het verplichte eigen risico ook nog een vrijwillig eigen risico kiezen van maximaal € 500. Bijvoorbeeld als u niet zo vaak zorg nodig heeft. U betaalt geen eigen risico over uw aanvullende verzekering.  

Eigen bijdrage

U betaalt geen Bedrag dat u zelf betaalt voor zorg, medicijnen of hulpmiddelen. De eigen bijdrage staat los van het eigen risico en wordt niet verrekend met het eigen risico. Lees meer over het verschil tussen eigen bijdrage en eigen risico.


Wat krijgt u vergoed?

Ieder jaar kunt u één online gezondheidsprogramma volgen. Dit krijgt u (deels) vergoed uit uw aanvullende verzekering. U kunt een programma van deze aanbieders volgen:

Mindfulness workshops van MindfulnessFabriek

Leer meer over mindfulness bij de MindfulnessFabriek. Alle cursussen worden afgesloten met een persoonlijk coachingsgesprek. In 30 minuten past u de tips en oefeningen toe op uw situatie.

 • Mindful Pauzeren: Kom 'uit uw hoofd'. Zorg voor rust en kalmte. En leer goed voor uw eigen veerkracht en vitaliteit te zorgen.
 • Mindful (Thuis)Werken: Leer uw aandacht te sturen en bewuste keuzes te maken, in plaats van geleefd te worden door de waan van de dag.
 • Mindfulness voor Jongeren: Krijg handvatten hoe u om kan gaan met de prikkels van het dagelijks leven. Ervaar rust en kalmte, en minder stress.
 • Mindfulness in Gezin: Ga op een bewuste manier om met de hectiek van een gezin. Leer uw grenzen kennen.
 • Mindful 50+: Leer verandering in uw leven te accepteren. Beweeg mee, zonder uzelf uit het oog te verliezen.

Kookcursussen van GreenTwist en Mama Roos Kookt

Leer gezond koken met een van de online cursussen van GreenTwist. Zoals 'Fit met je familie', 'Koken met het seizoen', 'Vegetarisch koken' en 'Koolhydraatarm koken'. Vraag voor de cursussen eerst een persoonlijke kortingscode aan.

 

Of leer hoe u uw baby gezond kunt laten eten met de online cursus 'Lekker leren eten' van Mama Roos Kookt.

 

E-health van Gezondeboel

Leer ontspannen met de zelfhulp Stressles. Voor iedereen die af en toe of vaker last heeft van stress. Of leer hoe u piekergedachten de baas blijft en krijg weer rust in uw hoofd met de zelfhulp Piekeren.

Bent u collectief verzekerd?

Hoe werkt het?

 1. Kies uw gezondheidsprogramma

 2. Kijk wat het kost

 3. Betaal zelf de cursus

  Behalve de Zelfhulp piekeren en de Zelfhulp stressles. Deze wordt meteen bij ons gedeclareerd.

 4. Ontvang uw vergoeding

  Krijg binnen 5 werkdagen de vergoeding op uw rekening.