Vergoeding SkinVision app

Maakt u zich zorgen om een plekje op uw huid? Met de SkinVision app weet u binnen 30 seconden of een plekje op uw huid ook echt verdacht is of niet.

Vergoeding

Hebt u een basisverzekering bij CZ? Dan vergoeden we de SkinVision app.

Eigen bijdrage

U hoeft geen wettelijke Bedrag dat u zelf betaalt voor zorg, medicijnen of hulpmiddelen. De eigen bijdrage staat los van het eigen risico en wordt niet verrekend met het eigen risico. Lees meer over het verschil tussen eigen bijdrage en eigen risico.
 te betalen.

Eigen risico

U betaalt geen eigen risico voor het gebruik en het online advies dat u krijgt via de app. Gaat u naar een medisch specialist in het ziekenhuis? Dan betaalt u wel eigen risico.

LET OP! Voor een aantal verzekerden is in 2023 ten onrechte de declaratie van Skinvision wel verrekend met het eigen risico. Op dit moment wordt met spoed gewerkt aan de correctie hiervan. Uiterlijk 1 juni 2023 zal dit voltooid zijn. Mocht u vanaf 1 juni hier nog problemen mee ervaren dan verzoeken wij u contact op te nemen met de klantenservice.

Zo werkt SkinVision

Hebt u een plekje op de huid dat u niet vertrouwt? Dan kunt u dit met de app van SkinVision laten checken. CZ vergoedt het gebruik van de app en het eventuele vervolgadvies van de dermatoloog.

  1. Download de SkinVision app op uw telefoon.
  2. Maak een account aan bij SkinVision.
  3. Koppel het account aan uw zorgverzekering. Dit kan via uw CZ-relatienummer of BSN-nummer.
  4. Maak een foto van het plekje dat u wilt checken. Binnen 30 seconden krijgt u te zien of het plekje een laag, gemiddeld of hoog risico heeft.
  5. Beoordeelt de app uw foto als hoog risico? Dan krijgt u begeleiding en advies inclusief aanbevolen vervolgstappen.

Veelgestelde vragen

Nog vragen? We zijn er voor u

Naar boven