Vergoeding SkinVision app

Maakt u zich zorgen om een plekje op uw huid? Met de SkinVision app weet u binnen 30 seconden of een plekje op uw huid ook echt verdacht is of niet.

Vergoeding in het kort

Basisverzekering

Heeft u een basisverzekering bij CZ? Dan vergoeden we de SkinVision app.

Eigen risico

U betaalt geen Voor sommige zorg betaalt u eerst zelf een bedrag. Bijvoorbeeld voor ziekenhuiszorg. Dit bedrag noemen we het eigen risico. Het verplicht eigen risico wordt ieder jaar bepaald door de overheid. In 2024 is dit € 385. Is uw eigen risico op? Dan vergoeden wij de zorg. U kunt bovenop het verplichte eigen risico ook nog een vrijwillig eigen risico kiezen van maximaal € 500. Bijvoorbeeld als u niet zo vaak zorg nodig heeft. U betaalt geen eigen risico over uw aanvullende verzekering. voor het gebruik en het online advies dat u krijgt via de app. Gaat u naar een medisch specialist in het ziekenhuis? Dan betaalt u wel eigen risico.

Eigen bijdrage

U betaalt voor de app geen Bedrag dat u zelf betaalt voor zorg, medicijnen of hulpmiddelen. De eigen bijdrage staat los van het eigen risico en wordt niet verrekend met het eigen risico. Lees meer over het verschil tussen eigen bijdrage en eigen risico.

Zo werkt SkinVision

Hebt u een plekje op de huid dat u niet vertrouwt? Dan kunt u dit met de app van SkinVision laten checken. CZ vergoedt het gebruik van de app en het eventuele vervolgadvies van de dermatoloog.

  1. Download de SkinVision app op uw telefoon.
  2. Maak een account aan bij SkinVision.
  3. Koppel het account aan uw zorgverzekering. Dit kan via uw CZ-relatienummer of BSN-nummer.
  4. Maak een foto van het plekje dat u wilt checken. Binnen 30 seconden krijgt u te zien of het plekje een laag, gemiddeld of hoog risico heeft.
  5. Beoordeelt de app uw foto als hoog risico? Dan krijgt u begeleiding en advies inclusief aanbevolen vervolgstappen.