Toolkit Sterk in Werk

Geef medewerkers fysieke kracht

Zijn uw medewerkers gezond en fit, dan bent u tevreden. Maar wat nu als uw medewerkers het risico lopen op lichamelijke klachten? Daar helpt CZ u graag bij, met het online gezondheidsprogramma ‘Sterk in Werk’ op het Vitality-portal.

Deel eenvoudig onderstaande pagina, animatie en podcast via e-mail, intranet of in uw digitale nieuwsbrief. Zo blijven uw medewerkers fysiek fit. Op het werk én thuis.

1. Online informatie 'Sterk in Werk'

Met de collectieve zorgverzekering van CZ krijgen uw medewerkers exclusief en kosteloos toegang tot het Vitality-portal. Hét startpunt om te werken aan gezondheid. Met het online programma ‘Sterk in Werk’ op het Vitality-portal gaan uw medewerkers direct aan de slag om het risico op lichamelijke klachten te verminderen. Ze krijgen onder andere antwoorden op de vragen 'Hoe fysiek sterk ben ik op dit moment?' en 'Hoeveel risico risico loop ik op overbelasting?'.

Om te delen:

Deel deze link met uw medewerkers: cz.nl/sterk-in-werk 

2. Animatie 'Sterk in Werk'

De animatie laat zien dat lichamelijke klachten vaak leiden tot verzuim. En geeft ‘Sterk in Werk’ als oplossing voor dit probleem. Stuur de animatie door of presenteer hem tijdens een bijeenkomst.

Om te delen:

Deel deze link met uw medewerkershttps://youtu.be/DMo1kEhRLeI

3. Podcast 'Een kwestie van gezondheid'

De podcast vertelt over fysieke belasting en hoe je daar als werkgever en medewerkers mee om kunt gaan. Gezondheid is een gedeelde verantwoordelijkheid en dus een kwestie van samenwerken. Peter Westdijk van FitzMe vertelt erover.

Om te delen:

Deel deze link met uw medewerkers: https://youtu.be/E28MUDAbse8