Medewerkers met slaapproblemen? Ontdek hoe FitzMe helpt

Medewerkers met slaapproblemen hebben niet alleen een slecht humeur, maar verzuimen ook meer. Iedere slecht slapende medewerker kost u zo’n € 1.440 per jaar. Gelukkig is beter slapen te leren. Met artikelen en online modules op het FitzMe portal.

Ontdek het FitzMe portal

Podcast ‘Slaap beter dan ooit’

In deze Podcast vertelt FitzMe-leefstijlcoach Maarten Bijma meer over het belang van goede slaap. En geeft hij direct praktische tips voor een betere nachtrust. Deel de podcast met uw medewerkers. Bijvoorbeeld via e-mail, intranet of uw digitale nieuwsbrief.

Om te delen:

Deel deze link met uw medewerkers:
www.cz.nl/podcast-slaap

Gratis toegang tot het FitzMe portal voor uw medewerkers

Al uw medewerkers hebben toegang tot de artikelen op het FitzMe portal. Maar voor degenen met een collectieve zorgverzekering van CZ doen we graag nog iets extra’s. Zo hebben ze toegang tot extra online programma's op het FitzMe portal, zoals 'Gezond weer op'. Daarmee analyseren ze hun slaappatroon en krijgen ze direct oplossingen om beter te kunnen slapen. En omdat uitgeruste medewerkers productiever zijn, profiteert u daar ook van.

Ontdek het FitzMe portal

Deel de informatie over het FitzMe portal

Deel onze informatie via intranet, uw personeelsblad, de nieuwsbrief of e-mail. Er zit geen copyright op de teksten. Gebruik ze naar eigen inzicht. Knippen, plakken, inkorten, uitbreiden, alles is mogelijk.