Slechthorendheid en werk

Oorsuizen, hoge tonen die wegvallen, 1 op de 10 mensen hoort slecht. Ook op het werk. Wat zijn de oorzaken? En wat merkt u ervan als werkgever?

Slechthorendheid en tinnitus (oorsuizen)

Slechthorendheid en tinnitus zijn de bekendste gehoorproblemen. Slechthorendheid ontstaat meestal door lawaai of ouderdom. Tinnitus kennen we beter als oorsuizen. Het is een constante piep of brom in het hoofd die erger wordt door stress of vermoeidheid. Een rustige werkomgeving is daarom heel belangrijk voor slechthorenden.

Whitepaper 'Gehoorproblemen op het werk'

De whitepaper ‘Gehoorproblemen op het werk’ zoomt uitgebreid in op de problematiek van slechthorendheid op het werk. Lees over het herkennen soorten gehoorproblemen en hun oorzaken en gevolgen, beperk de impact voor uw organisatie en creëer een fijne werkomgeving voor slechthorenden.

Download de whitepaper
Whitepaper gehoorschade

Gehoorproblemen aanpakken? Wij helpen

Gehoorproblemen ontstaan geleidelijk. Hoe eerder u ze herkent bij iemand, hoe beter. We helpen u daar graag bij. Onze experts inventariseren samen met u de risico’s en maken een plan van aanpak. We zoeken met u naar preventieve interventies. En zorgen ervoor dat uw medewerkers met gehoorverlies inzetbaar en productief blijven.

Kom in gesprek over gehoorproblemen op de werkvloer