Man werkt zittend op een bal achter zijn bureau

Bewegen en gezond eten

Een gezond gewicht begint met voldoende bewegen en gezond eten.  Dat is algemeen bekend, maar toch vinden veel mensen het lastig om gezond te leven en dat vol te houden. Weten úw medewerkers hoe zij een gezond gewicht krijgen en houden? Wij begrijpen dat dit wellicht een lastig onderwerp is, maar helpen u graag!

Voor u geselecteerd

We hebben 3 interventies voor u geselecteerd die zich richten op gezonde voeding en beweging. Voor elke interventie hebben we scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Dit zijn de interventies die we hebben geselecteerd:

Meer weten? Plan een adviesgesprek

Het kan best lastig zijn om zelf de juiste interventie te kiezen. Onze interventie-experts denken daarom graag met u mee. En ze regelen de interventie ook voor u, als u dat wilt. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit.

Neem contact op
Interventie-expert Stephanie aan het werk

Interventies voor onregelmatige werktijden

Onregelmatige werktijden hebben invloed op onze biologische klok en hormonen. Gezond eten en voldoende bewegen is dan nog belangrijker. Daarom hebben we voor deze medewerkers speciale interventies geselecteerd.

Ontdek interventies voor onregelmatige werktijden

Neem contact op met een interventie-expert

De interventie-experts helpen u graag met al uw vragen over interventies rondom leefstijl en gezondheid. U kunt ze via video, telefonisch of per e-mail bereiken.

Naar boven