Bewegen en gezond eten

Een gezond gewicht begint met voldoende bewegen en gezond eten. Toch is het vasthouden van een gezonde leefstijl soms lastig. Weten uw medewerkers bijvoorbeeld hoe zij dit aan kunnen pakken? Een lastig onderwerp om te bespreken, maar we helpen u graag!

Voor u geselecteerd

We hebben 3 interventies voor u geselecteerd die zich richten op gezonde voeding en beweging. Voor elke interventie hebben we scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Dit zijn de interventies die we hebben geselecteerd:

Groepsworkshop verantwoord bewegen 

Veel mensen hebben last van ‘bewegingsarmoede’. Deze groepsworkshop gaat daarom eerst in op de voordelen van verantwoord en effectief bewegen. Daarna gaan de deelnemers aan de slag met een aantal oefeningen. Zo leren ze beter bewegen, vergroten ze hun kennis over beweegmogelijkheden en leren ze welke vorm van bewegen bij hen past. Het eindresultaat: een direct actieplan dat zij kunnen volhouden. 

Naam:  Groepsworkshop 'Verantwoord bewegen'
Aanbieder:  Holland Fit 
Tijd: 1,5 uur
Kosten: € 589,05 (excl. BTW)
Vorm: Online en face-to-face (maximaal 15 deelnemers)

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Programma actief aan de slag

Dit programma is geschikt voor medewerkers die hun conditie willen verbeteren en af willen vallen. In dit individuele programma leert uw medewerker in 12 weken alles over gezond eten en bewegen. Dit gaat via individuele videogesprekken en online coaching door een diëtist en sportcoach. Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijk voedingsadvies en beweegplan. Deze komen uitgebreid aan bod tijdens de coachgesprekken, zodat uw medewerker gemotiveerd blijft.

Naam:  Programma 'Actief aan de slag'
Aanbieder:  My Daily Lifestyle
Tijd: 12 weken (individueel)
Kosten: € 463,50 (excl. BTW)
Vorm: Online

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Groepsworkshop gezonde voeding

In deze groepsworkshop leren uw medewerkers wat de impact is van gezonde voeding. Ze zien hoe hun functioneren erdoor verbetert en hun vitaliteit vergroot, zowel thuis als op het werk. Het programma bestaat uit een huiswerkopdracht en een workshop van 2 uur door een ervaren coach. Een maand na de workshop ontvangen deelnemers een filmpje over gedragsverandering. Dit laat zien dat af en toe terug vallen in oud gedrag normaal is en dat we juist van die momenten veel kunnen leren.

Naam:  Groepsworkshop 'Gezonde voeding'
Aanbieder:  KLM Health Services  
Tijd: 1 sessie (aantal deelnemers in overleg)
Kosten: € 756,83 (excl. BTW)
Vorm: Face-to-face

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Meer weten? Plan een adviesgesprek

Het kan best lastig zijn om zelf de juiste interventie te kiezen. Onze interventie-experts denken daarom graag met u mee. En ze regelen de interventie ook voor u, als u dat wilt. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit.

Neem contact op
Interventie-expert Stephanie aan het werk

Interventies voor onregelmatige werktijden

Onregelmatige werktijden hebben invloed op onze biologische klok en hormonen. Gezond eten en voldoende bewegen is dan nog belangrijker. Daarom hebben we voor deze medewerkers speciale interventies geselecteerd.

Ontdek interventies voor onregelmatige werktijden