Medewerker verwerkt emoties op het strand

Emoties verwerken

Corona raakt veel mensen. Hebben uw medewerkers de ziekte van dichtbij meegemaakt? Of zelfs dierbaren verloren? Bied ze hulp om hun emoties goed te verwerken. Bijvoorbeeld met een vertrouwenspersoon of bedrijfsmaatschappelijk werk.

Vertrouwenspersoon

Een vertrouwenspersoon zorgt voor de opvang, begeleiding en nazorg van medewerkers die door een ingrijpende gebeurtenis moeite hebben met het verwerken van hun emoties.

Voor u geselecteerd

Wij hebben enkele goede aanbieders voor u geselecteerd: GIMD, Quantum Leap en Emergenz.

Met deze aanbieders hebben we scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Weten welke aanbieder het beste bij u past? Wij helpen u bij het maken van een keuze en regelen de interventie zelfs voor u.

Aanbieder: GIMD, Quantum Leap, Emergenz
Tijd: 3 maanden
Kosten: € 90 tot € 135 (excl. BTW), afhankelijk van de aanbieder

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Bedrijfsmaatschappelijk werk biedt hulp bij het verwerken van emoties. Tijdens de intake stelt de bedrijfsmaatschappelijk werker samen met de werknemer de hulpvraag vast. Wat wil de werknemer bereiken en welke ondersteuning is daarbij nodig?

Soms is alleen een intake met advies voldoende. Maar vaak is een vervolgtraject nuttig. Tijdens dat traject begeleidt de maatschappelijk werker de werknemer bij het ordenen en verhelderen van de emoties. Bijvoorbeeld met kennis, tips en oefenopdrachten.

Voor u geselecteerd

Wij hebben enkele goede aanbieders voor u geselecteerd: GIMD, Quantum Leap, BeauAvis, Oxhill7 en Emergenz.

Met deze aanbieders hebben we scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit en prijs. En hebben we afgesproken dat de intake uiterlijk binnen 5 werkdagen kan plaatsvinden. Weten welke aanbieder het beste bij u past? Wij helpen u bij het maken van een keuze en regelen de interventie zelfs voor u.

Aanbieder: GIMD, Quantum Leap, BeauAvis, Oxhill7, Emergenz
Tijd: 2 uur
Kosten: € 90 tot € 680 (excl. BTW), afhankelijk van de aanbieder

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Benieuwd naar andere interventies voor mentale kracht? Ontdek meer thema's.

Interventie-expert Marijke aan het werk

Meer weten? Plan een adviesgesprek

Het kan best lastig zijn om zelf de juiste interventie te kiezen. Onze interventie-experts denken daarom graag met u mee. En ze regelen de interventie ook voor u, als u dat wilt. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit.

Plan vandaag nog een videogesprek Of bel of mail ons

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Onze interventies zijn exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Neem contact op met een interventie-expert

De interventie-experts helpen u graag met al uw vragen over interventies rondom leefstijl en gezondheid. U kunt ze via video, telefonisch of per e-mail bereiken.

Naar boven