Vrouw praat

Zo herkent u geldzorgen op tijd en biedt u hulp aan medewerkers

Wist u dat 80% van de werkgevers medewerkers met schulden heeft? Een medewerker met schulden kost u gemiddeld al € 13.000 per jaar. Met deze interventies helpt u uw medewerkers weer op weg.

Voor u geselecteerd:

Om uw medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen hebben we 4 passende interventies voor u geselecteerd. Ook wijzen we uw medewerkers graag op de hulp bij het betalen van rekeningen.

Interventies bij geldzorgen of schulden

Geld maakt niet altijd gelukkig, maar het maakt het leven soms wel makkelijker. Zorgen om geld komen steeds vaker voor. Daarom hebben wij 3 goede aanbieders voor u geselecteerd: BMW Voor Elkaar, GIMD en BeauAvis. Met deze aanbieders hebben we scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Dit zijn de interventies die we hebben geselecteerd:

Hoe CZ uw medewerker op weg helpt

Geldzorgen zijn niet fijn. Kan uw medewerker een zorgpremie, energierekening of hypotheek niet betalen? Of is er een betalingsachterstand? Wacht niet tot al deze rekeningen zich opstapelen. Laat uw medewerker zien wat CZ kan doen.

Bekijk de hulp bij het betalen van rekeningen

Plan een adviesgesprek

Moeite om de juiste interventie te kiezen? Onze interventie-experts denken graag met u mee. En als u dat wilt, regelen ze de interventie direct voor u.

Neem contact op
Interventie-expert Stephanie aan het werk

Neem contact op met een interventie-expert

De interventie-experts helpen u graag met al uw vragen over interventies rondom leefstijl en gezondheid. U kunt ze via video, telefonisch of per e-mail bereiken.

Naar boven