Gezond eten en bewegen bij onregelmatige werktijden

De biologische klok heeft invloed op ons lichaam en gedrag. Genoeg slaap, gezond eten en regelmatig bewegen zorgen voor meer energie. Voor medewerkers met onregelmatige werktijden is dit soms lastig te plannen, waardoor overgewicht op de loer ligt. Ontdek hoe u ook hen ondersteunt.

Voor u geselecteerd

We hebben 2 interventies voor u geselecteerd die zich richten op gezonde voeding en voldoende beweging bij onregelmatige werktijden. Voor elke interventie hebben we scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Dit zijn de interventies die we hebben geselecteerd:

Groepsworkshop fit in de nachtdienst

Deze groepsworkshop is specifiek gericht op bioritme (biologische klok), slaap en voeding bij wissel- en of nachtdiensten. Na een informatieve quiz krijgen deelnemers een opdracht. Daarbij wordt gekeken naar de invloed van omgeving, leefstijl en arbeidsomstandigheden op de vitaliteit. Deelnemers leren welke onderdelen van leefstijl en omgeving invloed hebben op gezondheid, productiviteit en scherpte en krijgen tips en trucs.

 
Naam:  Groepsworkshop 'Fit in de nachtdienst'
Aanbieder:  Holland Fit
Tijd: 1,5 uur
Kosten: € 589,05 (excl. BTW)
Vorm: Online en face-to-face (maximaal 15 deelnemers)

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Groepsworkshop gezonde voeding

In deze groepsworkshop leren uw medewerkers wat de impact is van gezonde voeding. Ze zien hoe hun functioneren erdoor verbetert en hun vitaliteit vergroot, zowel thuis als op het werk. Het programma bestaat uit een huiswerkopdracht en een workshop van 2 uur door een ervaren coach. Een maand na de workshop ontvangen deelnemers een filmpje over gedragsverandering. Dit laat zien dat af en toe terug vallen in oud gedrag normaal is en dat we juist van die momenten veel kunnen leren.

Naam:  Groepsworkshop 'Gezonde voeding'
Aanbieder:  KLM Health Services  
Tijd: 1 sessie (aantal deelnemers in overleg)
Kosten: € 756,83 (excl. BTW)
Vorm: Face-to-face

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Meer weten? Plan een adviesgesprek

Het kan best lastig zijn om zelf de juiste interventie te kiezen. Onze interventie-experts denken daarom graag met u mee. En ze regelen de interventie ook voor u, als u dat wilt. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit.

Neem contact op
Interventie-expert Stephanie aan het werk

Oplossingen voor medewerkers die van 9 tot 5 werken

Bent u op zoek naar interventies voor voeding en beweging bij regelmatige werktijden? Ook daarvoor hebben we de beste interventies geselecteerd.

Ontdek interventies voor regelmatige werktijden