Nachtzuster werkt achter haar laptop en drinkt koffie

Gezond eten en bewegen bij onregelmatige werktijden

De biologische klok heeft invloed op ons lichaam en gedrag. Genoeg slaap, gezond eten en regelmatig bewegen zorgen voor meer energie. Voor medewerkers met onregelmatige werktijden is dit soms lastig te plannen, waardoor overgewicht op de loer ligt. Ontdek hoe u ook hen ondersteunt.

Voor u geselecteerd

We hebben 2 interventies voor u geselecteerd die zich richten op gezonde voeding en voldoende beweging bij onregelmatige werktijden. Voor elke interventie hebben we scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Dit zijn de interventies die we hebben geselecteerd:

Meer weten? Plan een adviesgesprek

Het kan best lastig zijn om zelf de juiste interventie te kiezen. Onze interventie-experts denken daarom graag met u mee. En ze regelen de interventie ook voor u, als u dat wilt. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit.

Neem contact op
Interventie-expert Stephanie aan het werk

Oplossingen voor medewerkers die van 9 tot 5 werken

Bent u op zoek naar interventies voor voeding en beweging bij regelmatige werktijden? Ook daarvoor hebben we de beste interventies geselecteerd.

Ontdek interventies voor regelmatige werktijden

Nog geen collectief contract bij CZ?

Informeer dan naar de opties. En profiteer ook van de exclusieve interventies voor uw medewerkers en voor u.

Neem contact op met een interventie-expert

De interventie-experts helpen u graag met al uw vragen over interventies rondom leefstijl en gezondheid. U kunt ze via video, telefonisch of per e-mail bereiken.

Naar boven