Thuiswerken en hybride aan de slag

Hybride werken is niet meer weg te denken. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers dit prettig kunnen doen? En wat is het effect op hun vitaliteit? Met deze interventies leren uw medewerkers en u meer over de voordelen en kansen van hybride werken.

Voor u geselecteerd

Ondersteun uw medewerkers tijdens het hybride werken. Wij hebben 2 goede aanbieders voor u geselecteerd: Career and Live en Fitter Nederland. Met deze aanbieders hebben we scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Dit zijn de interventies die we hebben geselecteerd:

Workshop hybride samenwerken en verbinding houden met elkaar

Wat is er nodig voor een ieder om prettig hybride te werken? Tijdens deze interactieve online workshop gaat u in dialoog over de wensen, mogelijkheden van iedereen gekoppeld aan de mogelijkheden van de organisatie, wat kan wel, wat kan niet. Het zal gebaseerd zijn op de nieuwste wetenschappelijke inzichten over thuiswerken, werk privé grenzen, verbinding hebben en uw eigen waarden centraal stellen. Deze workshop is altijd maatwerk en gekoppeld aan de inzichten en plannen van de organisatie.


Naam:

Workshop hybride samenwerken en verbinding houden met elkaar 

Aanbieder:

 Career and Live

 Tijd:

 1,5 uur

 Kosten:

 € 505,75 (excl. BTW)

 Vorm:

Online (maximaal 12 deelnemers) 

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Webinar gezond hybride werken

Wat zijn de voordelen van hybride werken? En welke fijne gewoontes hebben uw medewerkers de afgelopen tijd ontwikkeld? Geef uw medewerkers handvatten om meer energie te krijgen en te behouden tijdens hybride werken.

Met de leergang Hybride Fit voor de toekomst kunnen uw medewerkers direct aan de slag. Tijdens twee interactieve workshops leren zij meer over zichzelf én over hun collega’s. De eerste workshop is volledig gericht op de werknemer zelf. Waar krijgen zij energie van? Hoe pakken zij lichamelijke of mentale klachten aan? Of wat zijn manieren om deze problemen juist te voorkomen? Tijdens de tweede workshop richten we ons op het hele team. Hoe kunnen gewoontes worden ontwikkeld waar iedereen energie van krijgt? Het doel: krachtiger samenwerken op een hybride manier.


Naam:

Webinar gezond hybride werken

Aanbieder:

Gardien Bedrijfsfysiotherapie

Tijd:

1,5 uur 

Kosten:

€ 769,50 (excl. BTW)

Vorm: 

Online (maximaal 50 deelnemers)

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Meer weten? Plan een adviesgesprek

Het kan best lastig zijn om zelf de juiste interventie te kiezen. Onze interventie-experts denken daarom graag met u mee. En ze regelen de interventie ook voor u, als u dat wilt. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit.

Neem contact op
Interventie-expert Stephanie aan het werk