Emoties verwerken & psychische hulp

Hebben uw medewerkers een nare ziekte van dichtbij meegemaakt? Of zelfs een dierbare verloren? Deze emoties zijn zwaar om te verwerken. Of spelen er onzekerheden op het werk, waardoor angsten toenemen? Bied hen hulp om emoties goed te verwerken. En onzekerheden weg te nemen.

Voor u geselecteerd

U hoeft zelf niet op zoek naar aanbieders. Wij hebben een groot aantal goede aanbieders voor u geselecteerd. Met hen hebben we scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Weten welke aanbieder het beste bij u past? Wij helpen u bij het maken van een keuze en regelen de interventie zelfs voor u.

Psychische hulp van ervaren psycholoog

Aanbieder:

Cenzo, Koers Bedrijfspsychologie, Shared Ambition, VitalMindz, Skils, Ascender, HSK 

 Tijd:

1 sessie (intake)

 Kosten:

€ 342 tot € 670 (excl. BTW), afhankelijk van de aanbieder

 Vorm:

Online 

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Emoties verwerken met bedrijfsmaatschappelijk werk

Bedrijfsmaatschappelijk werk biedt hulp bij het verwerken van emoties. Tijdens de intake stelt de bedrijfsmaatschappelijk werker samen met de werknemer de hulpvraag vast. Wat wil de werknemer bereiken en welke ondersteuning is daarbij nodig?

Soms is alleen een intake met advies voldoende. Maar vaak is een vervolgtraject nuttig. Tijdens dat traject begeleidt de maatschappelijk werker de werknemer bij het ordenen en verhelderen van de emoties.

Aanbieder:

GIMD, BeauAvis

Tijd:

2 uur

Kosten:

€ 183 tot € 190 (excl. BTW), afhankelijk van de aanbieder

Vorm:

Fysiek of online

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Meer weten? Plan een adviesgesprek

Het kan best lastig zijn om zelf de juiste interventie te kiezen. Onze interventie-experts denken daarom graag met u mee. En ze regelen de interventie ook voor u, als u dat wilt. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit.

Neem contact op
Interventie-expert Stephanie aan het werk