Medewerker krijgt psychische ondersteuning op afstand

Psychische hulp in onzekere tijden

Corona brengt veel onzekerheden met zich mee. Wat is het risico voor mij en mijn familie? Wanneer mag ik weer naar mijn werk? Heb ik straks eigenlijk nog wel werk? Grote kans dat deze vragen ook leven bij uw medewerkers. Psychische hulp kan ze daarbij helpen. En dat kan prima én veilig op afstand.

Online intake door een ervaren psycholoog

Met een online intake brengt een ervaren psycholoog de klachten van uw (verzuimende) medewerker in kaart. En adviseert hij welke behandeling daarbij past. De intake is geschikt voor zowel lichte als ernstige klachten.

Voor u geselecteerd

Het internet doorspitten om de juiste aanbieder te vinden? Niet nodig. Wij hebben enkele goede aanbieders voor u geselecteerd: Cenzo, Balans & Impuls, Koers Bedrijfspsychologie, Psion, Shared Ambition, Skils en VitalMindz.

Met deze aanbieders hebben we scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit en prijs. En hebben we afgesproken dat de intake uiterlijk binnen 5 werkdagen kan plaatsvinden. Weten welke aanbieder het beste bij u past? Wij helpen u bij het maken van een keuze en regelen de interventie zelfs voor u.

  • Tijd: 1 sessie
  • Kosten: € 238 tot € 600 (excl. BTW), afhankelijk van de aanbieder

Interesse of meer weten?

Onze interventie-experts kijken graag welke interventie het meest geschikt is. En ze regelen de interventie ook voor u als u dat wilt.

De experts van CZ

Benieuwd naar andere interventies voor mentale kracht? Ontdek meer thema's.

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Onze interventies zijn exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Naar boven